Lohan: Κατά κόρη… κατά μάνα

Κατά την ελληνική παροιμία, "κατά μάνα, κατά κόρη" αντιστράφηκαν οι ρόλοι, καθώς αυτή τη φορά δεν έπιασαν μεθυσμένη να οδηγεί τη Lindsay Lohan, αλλά τη μητέρα της Dina Lohan!

Η μητέρα Lohan, ετών 50, συνελήφθη, καθώς οδηγούσε με 130 χλμ. την ώρα, δηλαδή 30 χλμ. πάνω από το όριο ταχύτητας στο Λονγκ Αιλαντ και όταν φύσηξε στο ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης αλκοόλ

της αστυνομίας βρέθηκε να έχει ξεπεράσει στο διπλάσιο τα επιτρεπτά όρια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί με δύο κατηγορίες και να παραπεμφθεί σε δίκη που ορίστηκε για τις 24 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά στην 27χρονη κόρη της Lindsay, που πριν από ένα μήνα βγήκε για 6η φορά(!) από μονάδα απεξάρτησης,έχει παραδεχθεί πρόσφατα σε εκπομπή της Opra: «Είμαι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού μου και το ξέρω και το παραδέχομαι».

Γι αυτό το λόγο η διάσημη ηθοποιός, όπως είπε, ένοιωσε πολλές φορές ντροπή και «τόνους ενοχής».

Η ίδια περιέγραψε τη ζωή της ως «χαοτική», ξεκινώντας από την οικογένεια και τα παιδικά της χρόνια μολονότι αρνήθηκε ότι οι γονείς της την χρησιμοποίησαν, από νωρίς, για να «κερδίσουν χρήματα».

«Κανείς δεν είναι τέλειος» υποστήριξε για τους γονείς της. «Αγαπώ την οικογένειά μου και δεν νομίζω ότι έκαναν κάτι σκόπιμα, είναι απλώς γονείς», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα