MasterChef 6 παίκτες: Οι δύο συμμετέχοντες που «κέρδισαν» τους κριτές

MasterChef 6 παίκτες: Δύο συμμετέχοντες του «MasterChef 2022» εξέπληξαν τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο κατά το επεισόδιο με οντισιόν που προβλήθηκε την Τρίτη (18/01) στο STAR. Ακόμα ένα επεισόδιο του «MasterChef 2022» με οντισιόν προβλήθηκε την Τρίτη (18/01) στο STAR, με δύο συμμετέχοντες να εντυπωσιάζουν τους τρεις σεφ-κριτές (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος).  Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης από τα Χανιά

διεκδίκησε μια από τις λευκές ποδιές του «MasterChef 2022» και μάλιστα την πήρε, αφού το αρνάκι καρέ με στάκα και τρούφα άρεσε και στους τρεις κριτές. Έτσι, ο υποψήφιος πήρε το εισιτήριο για το Bootcamp, στο οποίο θα έχει και πλεονέκτημα.

Συγκεκριμένα, ο συμμετέχων του «MasterChef 2022» δήλωσε: «Είμαι πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Πλέον, έχω απεξαρτηθεί εδώ και πολλά χρόνια από τις ουσίες, έχω βγει από το ΚΕΘΕΑ, είμαι καλά και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο άνθρωπος αλλάζει. Πολλοί πιστεύουν ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει, όπως το πίστευα και εγώ κάποτε. Τελικά, αλλάζει με θέληση και είμαι εδώ για να πάω παρακάτω. Πλέον, αφού άλλαξα εγώ τη ζωή μου, μπορεί να την αλλάξει και ο οποιοσδήποτε και να κυνηγήσει τα όνειρά του και αυτό είναι το θετικό. Είμαι εδώ, γιατί έχω στόχους και βλέπω τη ζωή με αισιοδοξία».

MasterChef 6 παίκτες: Άρωμα Βενεζουέλας στο «MasterChef 2022»

Μια θέση στον διαγωνισμό μαγειρικής του «MasterChef 2022» διεκδίκησε και ο 58χρονος Παναγιώτης Σιδέρης, ο οποίος ζούσε στη Βενεζουέλα μαζί με την οικογένειά του, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης που έπληξε τη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος, έστειλε 65 βιογραφικά μέσα σε τέσσερις ημέρες αλλά δεν μπορούσε να βρει ανοιχτή πόρτα λόγω της ηλικίας του, επομένως χτύπησε και αυτή του «MasterChef 2022». Ο Παναγιώτης Σιδέρης έφτιαξε ένα πρωινό με άρωμα Βενεζουέλας που ξετρέλανε και τους τρεις κριτές, οπότε η πρόκριση του συμμετέχοντα στην επόμενη φάση ήταν διαδικαστική υπόθεση.

MasterChef 6 παίκτες: Δείτε το trailer του 5ου επεισοδίου 
Keywords
Τυχαία Θέματα