MasterChef 6 trailer 23/3: Αλλάζουν οι ισορροπίες μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη

Το βράδυ της Τρίτης, παρακολουθήσαμε ακόμα μία δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef 6. Ένας από τους φιλόδοξους σεφ αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής. Ο Νικήτας Μπατσικούρας, που είχε αναδειχθεί νικητής στη δοκιμασία του Mystery Box, μοίρασε πιάτα και χρόνους στους συμπαίκτες του. Το θέμα του Τεστ Δημιουργικότητας που περιείχε συνταγές από την πολίτικη κουζίνα αποδείχθηκε αρκετά δύσκολη υπόθεση για ορισμένους

από τους διαγωνιζόμενους, που δεν κατάφεραν να αποδώσουν τα βέλτιστα και βγήκαν στον τάκο. Οι τρεις παίκτες με τη χειρότερη επίδοση ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, οι οποίοι διεκδίκησαν την παραμονή τους στο μαγειρικό διαγωνισμό.

Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ήταν ο chef Άγγελος Μπακόπουλος. Ο γνωστός σεφ έφερε ένα πιάτο αντιγραφής, που απαιτούσε μαγειρική αντίληψη, συγκέντρωση και προσοχή στα βήματα εκτέλεσης της συνταγής. Η μάχη ανάμεσα στους υποψήφιους αποδείχθηκε απαιτητική και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Όμως, ένας υποψήφιος προς αποχώρηση έκανε ένα σημαντικό λάθος που ήταν αρκετό για να τον θέσει εκτός διαγωνισμού. Αυτός ήταν ο Γρηγόρης, ο οποίος είχε μπερδέψει μία από τις παρασκευές, που τελικά του κόστισε την παραμονή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 6, 233, Αλλάζουν, Γρηγόρη,MasterChef 6, 233, allazoun, grigori