Mε καλό καιρό η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα

Κορυφώνεται σιγά σιγά η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Πάσχα, με τους ετεροδημότες να αφήνουν την Αθηνα για τις ιδιάιτερες πατρίδες τους. Έτσι με σύμμαχο και τον καλό καιρό θα συνεχιστέι η έξοδος καθώς η συννεφιά και το κρύο των προηγούμενων ημερών έχει ήδη υποχωρήσει και η θερμοκρασία βρίσκεται σε άνοδο.

Σε ισχύ έχουν ήδη τεθεί τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας. Σε

επιφυλακή τίθενται σήμερα τα Λιμεναρχεία Πειραιά και Ραφήνας, καθώς αναμένεται να κινηθεί ο μεγάλος όγκος των ταξιδιωτών του Πάσχα, που εγκλωβίστηκε στην Αθήνα λόγω της 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ.

Επίσης, τα πλοία αναμένεται από σήμερα να ταξιδέψουν με πληρότητα 100% και γι' αυτό οι ταξιδιώτες καλούνται να βρίσκονται στο λιμάνι αρκετή ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησή τους, ενώ και χθες το βράδυ πολλοί ήταν οι επιβάτες που ταξίδεψαν μετά τα μεσάνυχτα, καθώς ο όγκος των επιβατών και η απεργία που βρισκόταν μέχρι τις 11 το βράδυ σε εξέλιξη δεν έπέτρεψαν στα πλοία να αποπλέυσουν νωρίτερα.

Τέλος,απεργούν σήμερα, οι οδηγοί και υπάλληλοι των KTEΛ σε όλη τη χώρα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το μπαράζ απολύσεων που, όπως καταγγέλλουν, δέχονται τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα πάντως με τους ιδιοκτήτες των ΚΤΕΛ, η απεργία δεν θα επηρεάσει τα δρομολόγια, κάτι που συμβαίνει μέχρι στιγμής καθώς τα δρομολόγια, εκτελούνται κανονικά.


Keywords
Τυχαία Θέματα