Mία «αθόρυβη» αλλαγή στο facebook…

Παρατηρήσατε να έχει αλλάξει κάτι στο facebook όσο λείπατε για τις διακοπές του Πάσχα; Αν όχι τότε δεν ήσασταν όσο παρατηρητικοί θα έπρεπε, καθώς από χθες μεγάλωσαν οι φωτογραφίες των προφίλ, χωρίς να ειδοποιηθεί κανένας χρήστης!

Αναλυτικότερα, οι φωτογραφίες αρχικά είχαν διαστάσεις 130 x 125 pixels, ενώ τώρα έχουν μεγαλώσει και έχουν διαστάσεις 166 x 160 pixels. Η αλλαγή αφορά προς το παρόν μόνο τα προφίλ χρηστών και όχι τις σελίδες. Μάλιστα για τους πιο καχύποπτους, η συγκεκριμένη αλλαγή εμφανίσθηκε λίγες μόλις μέρες μετά

την αντίστοιχη σχεδιαστική αλλαγή του Google+, που μεταξύ άλλων μεγάλωσε και αυτό τις διαστάσεις στις φωτογραφίες προφίλ.

Μέχρι στιγμής, η αλλαγή έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητη, ενώ οι απόψεις διίστανται από όσους το ανακάλυψαν νωρίς. Οι περισσότεροι από τους χρήστες, που δεν θέλουν την οποιαδήποτε αλλαγή, όπως το Timeline, σχολιάζουν ότι δεν τους αρέσει γιατί καλύπτει την φωτογραφία στο εξώφυλλο, ενώ άλλοι δηλώνουν ότι τους αρέσει η αλλαγή, αφού η φωτογραφία ξεχωρίζει και είναι ευδιάκριτη σε πολλούς χρήστες, κάτι που είναι χρήσιμο, καθώς οι οθόνες ολοένα και μικραίνουν βάσει της τεχνολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα