N.Νικολόπουλος: «Δεν μεταπηδώ σε καμία άλλη κοινοβουλευτική ομάδα»

Συνέντευξη τύπου στην Πάτρα παραχώρησε ο πρώην βουλευτής της "Νέας Δημοκρατίας(Ν.Δ.)", κος Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να μεταπηδήσει σε κάποια άλλη κοινοβουλευτική ομάδα, ούτε βρίσκεται σε φάση εξεύρεσς νέας πολιτικής στέγης. Παράλληλα, πρόσθεσε πως στα σχέδιά του αυτή τη στιγμή δεν είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές

και το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας τονίζοντας ότι θα παραμείνει στη βουλή «για να υπερασπιστώ τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις».

Σχετικά με τη διαγραφή του από τη Ν.Δ., ο κος Νικολόπουλος σημείωσε πως δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της αποπομπής του από τη Κοινοβουλευτική Ομάδα και μία εβδομάδα από την ημέρα που μέσω του Τύπου πληροφορήθηκε πως υπήρξε απόφαση διαγραφής του και από το κόμμα, δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση και καμία ανακοίνωση.

«Δεν τηρήθηκαν οι καταστατικές λειτουργίες», αναφέρει και τόνισε ότι το εξώδικο στη Ν.Δ. ήταν με σκοπό να πληροφορηθεί επίσημα αν και υπό ποιες συνθήκες υπήρξε απόφαση διαγραφής του από το κόμμα. Μάλιστα, όπως ανέφερε, στοχεύει να κινηθεί και προς την Ε.Ε. ώστε «κάποτε να υπάρξουν και στην Ελλάδα κόμματα που να τιμούν τις καταστατικές και δημοκρατικές λειτουργίες και όχι να λειτουργούν ως "αυτοκρατορικά βιλαέτια"». «Η δημοκρατική λειτουργία των κομμάτων αντιμετωπίζεται στην Ε.Ε. με μεγάλη ευαισθησία, ιδιαίτερα στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Και εκεί θα απευθυνθώ» σχολίασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα