O πολύ «σκληρός» Jason Statham στο περιοδικό “Details”

Έχει ταυτιστεί πλέον ως ο «ηθοποιός της σκληρής περιπέτειας» και αυτό έδειξε στις σελίδες του περιοδικού.

Ο ηθοποιός των ταινιών “Transporter”, έτσι για αλλαγή έβαλε το Dior Homme κοστούμι του, πόζαρε στον φακό του Norman Jean Roy, μίλησε για την βιομηχανία του κινηματογράφου και για τη επιτυχία του, την οποία δεν θεωρεί δεδομένη.

Θεωρεί δεδομένη την επιτυχία του;

«Είμαι χαρούμενος γι αυτό. Όταν ξεκινάς θέλεις να είσαι σωστός επαγγελματίας αλλά όταν παίζεις όλες αυτές τις σκηνές με κάποιον και θεωρείς ότι τις αγαπάς, είναι

ανθρώπινο να νιώθεις κάτι. Ναι την αγαπώ την επιτυχία αλλά δεν είμαι έρμαιο αυτής».

Αν τον βοήθησε ο GuyRitchie με τον ρόλο που του έδωσε στην ταινία «Δύο καπνισμένες κάνες»;

«Ο Guy έκανε όλα τα τηλεφωνήματα για μένα. Ήταν δίπλα μου, για να διαβάσουμε τους διαλόγους πριν ακόμα γνωρίσω τους παραγωγούς. “Τώρα υπερβάλλεις τον εαυτού σου”, μου είπε, “η κάμερα πιάνει περισσότερα από όσα νομίζεις”. Τέτοια σχόλια».

Για το πώς λειτουργεί στο γύρισμα;

«Εμφανίζομαι και προσπαθώ να βρω τον τρόπο να γίνει σωστά. Για αυτό κάνω και τις περισσότερες επικίνδυνες σκηνές. Εάν δεν το θέλεις πραγματικά δεν μπορείς να λειτουργήσεις μέσα στην ταινία».

Για το πώς βλέπει την βιομηχανία του θεάματος;

«Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της βιομηχανίας είναι βουτηγμένο μέσα στα «σκατά». Το ότι προσπαθείς να είσαι κάτι στην ταινία, αυτό είναι οκ. Όμως αυτό παίζεται και στην πραγματική ζωή, κάθε μέρα. «Ξέρεις σε αγαπάμε, σε θέλουμε στην ταινία μας. Είναι τελείως σκατά αυτό το πράγμα». Δεν θέλω να είμαι τελείως αρνητικός, υπάρχουν πολλά ταλέντα. Αλλά υπάρχουν και πολλοί που απλά δεν είναι. Αλλά τους βλέπεις να έρχονται. Τους βλέπεις πριν ακόμα μπουν στο δωμάτιο. Και τότε ξέρω πώς να την κάνω!».

Keywords
Τυχαία Θέματα