O τρόπος βαδίσματος δείχνει τον οργασμό λένε οι επιστήμονες...

Μια ακόμη σημαντική έρευνα δημοσιοποιήθηκε και αφορά στην σεξουαλικότητα με ιδιαίτερα συμπεράσματα.

Ερευνητές στο Βέλγιο από το Ινστιτούτο Οικογενειακών Υποθέσεων και Σεξουαλικότητας μελέτησαν για καιρό τον τρόπο που περπατούν οι γυναίκες για να διαπιστώσουν χρήσιμες πληροφορίες για τον οργασμό…

Οι ερευνητές λοιπόν προσπάθησαν να συνδέσουν το σεξουαλικό τους ιστορικό με τον τρόπο που περπατούν και μπόρεσαν να συμπεράνουν ποιες γυναίκες έχουν συχνά οργασμούς ως αποτέλεσμα κολπικής διείσδυσης.

Οι επιστήμονες έκαναν λοιπόν το παρακάτω πείραμα: Ζήτησαν από έναν αριθμό γυναικών να περπατήσει, αφού πιο πριν έμαθε ποιες έχουν κολπικό οργασμό και στη συνέχεια έδειξαν τα βίντεο σε σεξολόγους που δεν γνώριζαν το ιστορικό τους.

Οι σεξολόγοι βρήκαν σχετικά εύκολα ποιες είχαν κολπικό οργασμό από τη διαφορά στο περπάτημα κι αυτό, γιατί αυτές που είχαν οργασμό περπατούσαν πιο χαλαρές!

Η επίσημη τοποθέτηση των επιστημόνων ήταν η εξής: «Η ανάλυσή μας έδειξε πως η μεγαλύτερη περιστροφή της λεκάνης και των σπονδύλων όταν περπατούν, καθώς και το μεγαλύτερο μήκος του δρασκελισμού είναι χαρακτηριστικά των γυναικών που έχουν κολπικό οργασμό. Συνήθως στο βάδισμά τους διακρίνει κανείς περισσότερη "ρευστότητα", ενέργεια, αισθησιασμό, ελευθερία και απουσία πλαδαρών ή μπλοκαρισμένων μυών».

Keywords
Τυχαία Θέματα