Oι Αnonymous ετοιμάζονται να χτυπήσουν το Grand Prix F1 του Καναδά

Οι Anonymous απειλούν με χτύπημα στο Grand Prix του Καναδά, που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου. Σύμφωνα με τους Anonymous, λόγος για να προβούν σε αυτή την ρπάξη είναι ότι ο Καναδάς έχει ανακηρυχθεί από τη Διεθνή Αμνηστία και τις παγκόσμιες οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως μέρος όπου καταπατώνται τα ανθρώπινα δικαιώματα, κάτι που γνωρίζουν

καλά και οι διοργανωτές του σιρκουί.

Τα παραπάνω οφείλονται στον Ειδικό Νόμο 78, που τέθηκε σε ισχύ στο Κεμπέκ του Καναδά και προβλέπει βαριά πρόστιμα σε όσους διαμαρτύρονται ή απεργούν κοντά σε Πανεπιστήμια χωρίς άδεια από την αστυνομία κι έχει χαρακτηριστεί ως ένας απάνθρωπος νόμος από τους Καναδούς πολίτες. Οι Anonymous προειδοποιούν ότι θα ρίξουν τις ιστοσελίδες της Φόρμουλα 1, με εκπρόσωπό τους να δηλώνει: «Όπως κάναμε στο Μπαχρέιν, οι Anonymous σκοπεύουν να χαλάσουν το παρτάκι του κύριου Έκλεστοουν. Αρχής γενομένης στις 7 Ιουνίου και μέχρι και τις 10 Ιουνίου, οι Anonymous θα ρίξουν όλες τις ιστοσελίδες της F1, τους servers και τις βάσεις δεδομένων και θα προκαλέσουμε ναυάγιο σε ό,τι σχετίζεται με τη F1 και μπορούμε να βρούμε στο Διαδίκτυο».
Στη συνέχεια το μήνυμα των Anonymous έχει ως εξής: «Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όποιον θελήσει να παρακολουθήσει αυτούς τους αποτρόπαιους αγώνες ότι την τελευταία φορά οι Anonymous βρήκαν τα προσωπικά δεδομένα όλων των θεατών, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών των πιστωτικών καρτών, μη-κρυπτογραφημένων, στους διακομιστές της F1». Η γνωστή ομάδα των χακτιβιστών επεμβαίνει πλέον, όπου κριθεί σκόπιμο για να προστατεύσει τα δικαιώματα των πολιτών και να «τιμωρήσει» με τον τρόπο της λανθασμένες κυβερνητικές πολιτικές ανά την υφήλιο.
Πηγή: e-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα