Oλόχρυση ηλεκτρική σκούπα αξίας 1 εκ. δολλαρίων

Η GoVacuum GV62711 είναι μία ηλεκτρική σκούπα, που απευθύνεται σε μεγάλα πορτοφόλια, αφού είναι φτιαγμένη σχεδόν εξ ολοκλήρου από χρυσό 24 καρατίων. Η σκούπα κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια και έχουν κατασκευαστεί μόλις 100 συνολικά συσκευές.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο πωλήσεων και marketing της GoVacuum Justin Haver, ήθελαν να φτιάξουν ένα προϊόν «γι' αυτούς που έχουν ένα γιοτ στον ωκεανό και ένα σπάνιο, εξωτικό αυτοκίνητο στο γκαράζ τους μαζί με το ιδιωτικό τους jet».

Αφορμή για τη δημιουργία του προϊόντος αποτέλεσε μία μεταμεσονύχτια έμπνευση του κου Haver και μέσα σε χρονικό διάστημα 6 μηνών κατασκευάστηκαν τα 100 τεμάχια των χρυσών… σκουπών.

Η χρυσή ηλεκτρική σκούπα με τον μηχανισμό των 10 amp, αλλά και το στόμιο φάρδους 14 ιντσών συνίσταται σε κάθε περίπτωση, για να χρησιμοποιηθεί από κάθε νοικοκυρά όμως σίγουρα με την κατάλληλη ένδυση και συγκεκριμένο στυλ.

Πάντως, οι ειδικοί συνιστούν, ότι αν κάποιος αγοράζει την σκούπα δεν πρόκειται να πάει χαμένη, αφού, αν δεν την χρησιμοποιήσει, στη χειρότερη των περιπτώσεων θα μπορεί να την λιώσει και να πουλήσει το χρυσό και ειδικά αυτή την εποχή που η τιμή είναι στα ύψη...

Keywords
Τυχαία Θέματα