Rihanna: Πάλι ξέχασε να… βάλει σουτιέν

Άλλη μια προκλητική εμφάνιση για την γνωστή 25χρονη τραγουδίστρια Rihanna, η οποία εν ώρα αιχμής πήγε για ψώνια στο Σόχο της Νέας Υόρκης, χωρίς να φοράει σουτιέν.

Η 25χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στους δρόμους του Μανχάταν φορώντας μόνο ένα σορτσάκι και ένα τζάκετ που ήταν κουμπωμένο με μόλις ένα κουμπί αφήνοντας να διαπιστώσει εύκολα κάποιος ότι δεν φορούσε τίποτε άλλο από μέσα.

Όπως περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες και οι φωτογράφοι που έσπευσαν να απαθανατίσουν το συμβάν το περασμένο Σάββατο, η Rihanna έκανε τα ψώνια της από τη φίρμα Agent Provocateur.

Η νέα προκλητική εμφάνιση της Rihanna έκανε το περιοδικό «New York» να υιοθετήσει τον όρο «βόλτα Σόχο» αναφερόμενο στα ψώνια που κάνει η τραγουδίστρια φορώντας μόνο τα απαραίτητα.

Η πρώτη φορά θυμίζει το περιοδικό ήταν το καλοκαίρι του 2012 όταν η Ριάνα εμφανίστηκε με ένα φουστάνι και απλώς το πάνω μέρος ενός διάφανου μαγιό. «Ίσως τώρα να πήγε στο Agent Provocateur για να αγοράσει στηθόδεσμο» σχολίασε ειρωνικά ο συντάκτης του «New York».

Keywords
Τυχαία Θέματα