Scarlett Johansson: 71 μήνες φυλακή και 58.000 ευρώ για τον hacker

Ποινή φυλάκισης 71 μηνών και 58.000 ευρώ πρόστιμο επέβαλε το δικαστήριο στον 35χρονο hacker Christopher Chaney από την Florida, που διέρρευσε προσωπικά αρχεία και γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson (κυρίως), της Christina Aguilera

και της Mila Kunis.

Συνολικά, το ποσό που καλείται να πληρώσει ως αποζημίωση για ηθική βλάβη ο 35χρονος δράστης ανέρχεται σε 150.000 δολάρια, με πιο «ριγμένη» από όλους να είναι η Aguilera, η οποία θα λάβει μόλις 7.500 δολάρια!

«Ένιωσα βιασμένη. Ήταν πραγματικά απαίσιο αυτό που μου συνέβη. Μέχρι τότε, δεν είχε ιδέα πόσο ευάλωτοι είμαστε όλοι μας. Πλέον όμως, το ανακαλύπτουμε σχεδόν καθημερινά, ειδικότερα με τα τελευταία σκάνδαλα με τους χάκερς που κλέβουν προσωπικές φωτογραφίες από κινητά τηλέφωνα και e-mails», είχε δηλώσει σχετικά η πανέμορφη Scarlett Johansson.

O δικηγόρος του καταδικασθέντος είπε: «Ο πελάτης μου είναι συνεργάσιμος και έχει μετανιώσει για το κακό που έκανε». Ο νεαρός άντρας φαίνεται ότι διακινούσε σε κουτσομπολίστικες ιστοσελίδες τις φωτογραφίες, αν και δεν βρέθηκε καμία απόδειξη ότι έβγαζε χρήματα από την διακίνηση αυτή.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί, πως τα κουτσομπολίστικα περιοδικά πληρώνουν αδρά μια «προσωπική» στιγμή κάποιας σταρ, πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για τη Scarlett Johansson, που είναι μια από τις ομορφότερες ηθοποιούς του Hollywood.

Keywords
Τυχαία Θέματα