Survivor Spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση 27/4: Η ομάδα που χάνει τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση 27/4: Τα spoiler για το ποιοι θα βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση και ποια ομάδα θα χάσει τη δεύτερη ασυλία, δίνουν και παίρνουν. Όλοι οι παίκτες που έχουν παραμείνει είναι δυνατοί για αυτό και δεν μπορούμε να προβλέψουμε ποιος θα αποχωρήσει με σιγουριά. Σίγουρα η θέση των παικτών είναι πολύ δύσκολη δεδομένου ότι έχουν αναπτυχθεί και φιλίες, αλλά όλα στο παιχνίδι είναι. Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Twitter για το Survivor 4 ο Κώστας

Αναγνωστόπουλος, το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας κερδίζουν οι Μπλε και της δεύτερης οι Κόκκινοι. Εχθές όμως είδαμε ότι την πρώτη ασυλία κέρδισαν οι Κόκκινοι, για αυτό και ο Αναγνωστόπουλος τόνισε σε νέο βίντεο ότι μπέρδεψε τις μέρες. Σήμερα, δηλαδή. περιμένουμε να κερδίσουν οι μπλε την δεύτερη ασυλία.

Χθες, 26 Απριλίου στον πρώτο στίβο μάχης, είδαμε να χάνει η μπλε ομάδα και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ την ατομική ασυλία κέρδισε ο Παύλος.  Σήμερα θα δούμε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, να κερδίζει ο Ηλίας Μπόγδανος, αφού η κόκκινη ομάδα δεν θα καταφέρει να πάρει την νίκη. Έτσι, σύμφωνα, με το spoiler του Μισθοφόρου, ο Ηλίας θα βγάλει στη σέντρα τον Γιώργο Ασημακόπουλο. O Παύλος Γαλακτερός με τη σειρά του δίνει ως τέταρτο υποψήφιο τον James Καφετζή. Άρα, λοιπόν, αν το spoiler επαληθευτεί, υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor τη Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι οι: Τριαντάφυλλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος και James Καφετζής.

Τι είδαμε εχθές 26/4

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται πάντα ένα πόντο διαφορά, μέχρι το 8-8. Ο Σάκης κόντρα στον Παύλο έκανε το 9-8 για τους κόκκινους. Ο Τζέιμς θα έπρεπε να νικήσει τον Ηλία για να οδηγήσει το παιχνίδι σε flag race, όμως το καρότσι του ανατράπηκε με τους κόκκινους να κατακτούν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Η ήττα των μπλε και το γεγονός ότι θα έπρεπε να μπουν στην διαδικασία να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους έφερε νεύρα, με τον Νίκο Μπάρτζη να προσπαθεί να ηρεμήσει τον Γιώργο Κόρομι που ήταν έξω φρενών με τον Τριαντάφυλλο, γιατί ένιωσε ότι δεν τον σεβάστηκε. Ο Μπάρτζης ζήτησε να σταματήσει αυτή η σχέση μίσους Κόρο-Ντάφυ γιατί επηρεάζει την ομάδα.

Η Μαριαλένα έβαλε τα κλάματα αλλά δεν θέλησε να πει στον Γιώργο Λιανό τον λόγο, με τον Σάκη να καταλαβαίνει αμέσως πως έχει παίξει κάποιο ρόλο στο παράπονο που έβγαλε η φιλενάδα του. Ο Σάκης όταν ηρέμισε η Μαριαλένα επιχείρησε να την πλησιάσει για να μάθει τον λόγο που στεναχωρήθηκε. Τελικά η ζήλια ήταν ο βασικός λόγος που την έπιασε το παράπονο και το οτι δεν την νοιάστηκε όσο θα έπρεπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα