Survivor spoiler – έπαθλο επικοινωνίας 3/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Χαμός αναμένεται να γίνει και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, κάτι που έχουμε συνηθίσει τις τελευταίες μέρες. Οι αψιμαχίες και οι κόντρες συνεχίζονται, εκεί που ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας για μία ακόμα φορά είναι πρωταγωνιστές. Οι δύο άντρες έχουν χάσει κάθε σημείο επαφής και δε σταματούν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον όπου σταθούν και όπου βρεθούν.

Απόψε οι δύο ομάδες θα μπουν σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης, ο οποίος γίνεται

ακόμα πιο δύσκολος, αφού ο καιρός είναι άσχημος και η βροχή πέφτει καταρρακτωδώς. Κόκκινοι και Μπλε θα πρέπει να ξεχάσουν τις κόντρες τους και τα προβλήματα τους, για να παλέψουν για ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα.  Οι παίκτες βρίσκονται μακριά από τους αγαπημένους για μεγάλο χρονικό διάστημα και έστω και ένα μήνυμά τους, μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διαφορά.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Η πρώτη μας εκτίμηση λοιπόν, ήθελε την μπλε ομάδα να ανατρέπει όλα τα προγνωστικά και να παίρνει τη νίκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο, αυτό θα γίνει, με τους Μπλε να κάνουν το… μπαμ και να κατακτούν το έπαθλο. Μπορεί οι ήττες τους να ήταν συνεχόμενες και να μην πήραν και τα μεγάλα έπαθλα, ωστόσο φαίνεται ότι ενώνονται έστω για λίγο, προκειμένου να πάρουν κάτι που θέλουν πάρα πολύ. Μένει να δούμε αν αυτό θα φέρει και αλλαγές μέσα στην ομάδα, αφού πλέον βλέπουμε ότι όταν οι Μαχητές θέλουν και τους πάει το παιχνίδι, μπορούν να νικήσουν τους Κόκκινους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Αυτή,Survivor, afti