Survivor spoiler 4/4 νέες ομάδες: Τι θα δούμε σήμερα, ποιοι κερδίζουν το έπαθλο

Η απόλυτη ανατροπή θα συμβεί στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor.

Μετά την ένωση την ομάδα και τη διαμονή τους σε μία παραλία, μία απόφαση φέρνει τα πάνω-κάτω.

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής του Survivor 4, «Κόκκινοι» και «Μπλε» διαλύονται και οι ομάδες δημιουργούνται ξανά.

Αν η σύσταση των δύο νέων ομάδων γίνει με τα γνωστά δεδομένα, τότε ο Γιώργος Λιανός θα κληθεί να ορίσει δύο αρχηγούς, με βάση τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα,

οι οποίοι θα διαλέξουν τα μέλη των ομάδων τους στο Survivor 4.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το Survivor

«Θα τα πούμε το βράδυ σε έκτακτο συμβούλιο μείξης και δημιουργίας των δύο νέων ομάδων του Survivor» ακούγεται να λέει ο Γιώργος Λιανός, ρίχνοντας τη «βόμβα» για τις αλλαγές στο Survivor 4.

Survivor spoiler 4/4: Ποιοι κερδίζουν;

Πάμε όμως και στο πιο ενδιαφέρον… Τελευταίο αγώνισμα σήμερα με τις ομάδες που ξέρουμε; Τι λένε τα spoiler; Ναι, πάλι μπλε.

Survivor spoiler 4/4 νέες ομάδες: Τι γράφει το έγκυρο sportime

Οι καλύτεροι παίκτες των δύο ομάδων θα βγουν από κάθε πλευρά για να διαλέξουν. Δεν είναι ξεκάθαρο τι ισχύει στους μπλε. Στην κόκκινη ομάδα καλύτερη παίκτρια είναι η Καρολίνα Καλύβα. Στους μπλε είναι αναλόγως πως μετρούν τα στατιστικά σε ότι έχει να κάνει με το ομαδικό παιχνίδι. Αν και τελευταία προσπέρασε ο Σάκης Κατσούλης τον Τζέημς. Μάλλον ο Σάκης θα είναι αυτός που θα διαλέξει. Από την άλλη, αν διαλέγει ο Σάκης πως γίνεται να μην είναι στην ίδια ομάδα με τη Μαριαλένα; Διότι αυτό κυκλοφορεί.

Βέβαια, εκτός από αυτό γράφεται εντόνως πως θα είναι στην ίδια ομάδα Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς.  Λέγεται επίσης πως Νίκος Μπάρτζης και Τζέημς Καφετζής παραμένουν συμπαίκτες στους μπλε. Συνεπώς πιο πιθανό είναι να βγει πάλι ο Τζέημς για να διαλέξει.

Οι κόκκινοι

Καρολίνα Καλύβα
Σάκης Κατσούλης
Αλέξης Παππάς
Ηλίας Μπόγδανος
Τριαντάφυλλος
Ελευθερία Ελευθερίου
Νικολέτα Μαυρίδη
Γιώργος Ασημακόπουλος

Οι μπλε

Τζέημς Καφετζής
Νίκος Μπάρτζης
Γιώργος Κόρομι
Παύλος Γαλακτερός
Κώστας Παπαδόπουλος
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Χριστίνα Κεφαλά
Ελένη Χαμπέρη

Μαριπόζα – Κονδυλάτος: Του Τριαντάφυλλου του αξίζουν τα 6.000 ευρώ, κρατάει όλο το πρόγραμμα
Keywords
Τυχαία Θέματα