Survivor spoiler αποχώρηση 9/3: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα και ποιος παίκτης φεύγει

Η ένταση έχει ανέβει στα ύψη στο Survivor All Star, όχι μόνο μεταξύ των αντιπάλων ομάδων αλλά και στο εσωτερικό της κάθε μιας ξεχωριστά. Οι «Διάσημοι» είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα, καθώς μετρούν και συνεχόμενες ήττες που μειώνουν το ηθικό και αυξάνουν τον εκνευρισμό. Στους «Μαχητές» η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη, δεν λείπουν όμως και εκεί οι «σπόντες», οι «κλίκες» και οι εντάσεις. Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι δύο ομάδες θα μπουν και πάλι απόψε στον στίβο μάχης έτσι ώστε να διεκδικήσουν το έπαθλο

φαγητού.

Σύμφωνα με τις διαρροές, η ομάδα των «Μαχητών» είναι αυτή που θα πάρει τη νίκη σε ένα ακόμα αγώνισμα αυτή την εβδομάδα, ανεβάζοντας το συνολικό σκορ στο 8-2 σε βάρος των «Διάσημων». Προφανώς κι αυτό θα πυροδοτήσει νέες εντάσεις, ειδικότερα από τη στιγμή που ακολουθεί Συμβούλιο του Νησιού και αποχώρηση από το Survivor All Star. Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Σπύρος Μαρτίκας, Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Γιώργος Ασημακόπουλος. Σύμφωνα με τα spoiler, η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μήνυση του Στάθη Σχίζα για συκοφαντικά σχόλια στα social media

Στο μεταξύ, μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε ο Στάθης Σχίζας, λίγες μόλις ώρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Survivor All Star. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης εγκατέλειψε τον Άγιο Δομίνικο μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το παιχνίδι, και επέστρεψε εσπευσμένα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», εχθές, Τετάρτη 8/3, ο νικητής του περσινού κύκλου του reality επιβίωσης βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδευμένος από τη δικηγόρο του. Ο νεαρός επιχειρηματίας προχώρησε σε μήνυση κατά αγνώστων για συκοφαντική δυσφήμιση, με αφορμή τα σχόλια για τον ίδιο και την οικογένειά του, από διάφορα «ανώνυμα» προφίλ στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Ποια,Survivor, poia