Survivor υποψήφιοι για αποχώρηση: Ποιοι βγήκαν στον τάκο, τι είδαμε χθες

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (14/2) με ένα νέο επεισόδιο. Οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχτηκαν για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, στον στίβο μάχης και το πολυπόθητο έπαθλο. Στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν έναν συναρπαστικό αγώνα ανάμεσα στις αντίπαλες ομάδες. Στον τρίτο αγώνα της εβδομάδας υπήρξε ανατροπή, αφού νικητές αυτή τη φορά ήταν οι Μπλε

με 10-6 έναντι των Κόκκινων, οι οποίοι αναγκάστηκαν να βρεθούν στην κάλπη.

Με τους Μπλε να αναδεικνύονται νικητές κερδίζοντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, “έστειλαν” τους Κόκκινους με βαριά καρδιά στο Συμβούλιο του νησιού καλώντας τους να βγάλουν ένα άτομο από τη δική τους ομάδα στον ντάκο. Οι Κόκκινοι ψήφισαν αρνητικά τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος συμπλήρωσε την τελική τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση από το reality επιβίωσης. Έτσι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Κρις Σταμούλης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Μελίνα Μεταξά και Σπύρος Μαρτίκας.

Κλάματα για το έπαθλο επικοινωνίας

Συναρπαστικό αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (15/2) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Όπως βλέπουμε στο trailer, Oι δύο ομάδες διεκδικούν απόψε το έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι δυνάμεις έχουν για τη νίκη. Ο Γιώργος Λιανός, ανακοινώνοντας ότι οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τις οικογένειές τους, έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε κλάματα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα παρακολουθήσουμε έναν πολύ δυνατό αγώνα, με την ένταση να είναι στα ύψη. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ηλίας Μπόγδανος θα χάσει τον έλεγχο, φωνάζοντας με νεύρα προς τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας. Την ίδια ώρα, σύσσωμη η Κόκκινη ομάδα γίνεται άνω-κάτω, με πρωταγωνιστές τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα