Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση 2024: Όσα είδαμε στο χθεσινό εποεισόδιο

Οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν και τη 2η ασυλία του Survivor στέλνοντας στην κάλπη για ακόμα μια φορά τους Μαχητές, οι οποίοι μετά τη Δώρα Νικολή αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο και τον Rob James Seymour, ο οποίος δεν έκρυψε ότι η ψηφοφορία ήταν για εκείνον… σκωτσέζικο ντους! Οι Μαχητές μπορεί να ξεκίνησαν καλά

στο Survivor 2024 και να πήραν το… τσακμάκι στον πρώτο αγώνα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αφήνοντας τους Διάσημους χωρίς φωτιά, όμως η απάντηση των «κόκκινων» ήρθε στις ασυλίες.

Στην πρώτη ασυλία νίκησαν με 10-4 έχοντας προηγηθεί και με 9-2 γεγονός που έστειλε τους αντιπάλους τους στο συμβούλιο εκεί οπού με 6 ψήφους έβγαλαν στον τάκο την Δώρα. Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο ξέσπασε σε κλάματα, ενώ μιλούσε στην κάμερα του Survivor λόγω των σχολίων που άκουσε από τους συμπαίκτες της. Εξήγησε πως αν ήξερε κανείς πόσα έχει περάσει στη ζωή της, τότε θα καταλάβαινε πως σίγουρα μπορεί να αντέξει στο ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε πως έχει χάσει παιδί πριν γεννηθεί.

«Αν ήξεραν τι ζωή έχω κάνει και τι πράγματα έχω περάσει όλα τα χρόνια μου, θα καταλάβαιναν αν θα μπορούσα να αντέξω στην πορεία. Έχω ανταπεξέλθει σε πάρα πολλά. Ένα από αυτά είναι κι ο χαμός του παιδιού μου πριν γεννηθεί. Όταν γέννησα το τέταρτό μου παιδί, κόντεψα κι εκείνο να το χάσω. Συγγνώμη».

Οι οικονομικές δυσκολίες

Η παίκτρια των Μαχητών αναφέρθηκε επιπλέον, στις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της: «Ήταν πάρα πολλοί οι οικονομικοί λόγοι και με πολλές δυσκολίες. Ο σύζυγός δεν πληρωνόταν κι εκείνος από τη δουλειά του και κάποια στιγμή, είχα κι εγώ προβλήματα πληρωμών και στη δική μου δουλειά. Αναγκαστήκαμε κι αλλάξαμε σπίτια. Κάποια στιγμή, μείναμε σε ένα δωμάτιο σχεδόν όλη η οικογένεια μαζί», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για τη βοήθεια που έχει πάρει από την οικογένειά της, ενώ εξήγησε τον λόγο που μπήκε στο Survivor: «Έχω από πίσω τους γονείς μου και τα πεθερικά μου να βοηθούν σε ό,τι χρειάζομαι. Από εκεί και πέρα όμως, δεν θέλω να τους ταλαιπωρώ πολύ και να τους ζητώ βοήθεια. Ένας από τους λόγους που ήρθα στο Survivor ήταν για να πάρω μία οικονομική ανάσα, γνωρίζοντας ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στο παιχνίδι και ήρθε η ώρα να το δείξω αυτό», είπε κλείνοντας.

Survivor 2024: Μία συγκινητική στιγμή είχε και ο Χρήστος Βολικάκης, όταν ανέφερε στο μυαλό του τον γιο του

«Το πιο δύσκολο για εμένα είναι η επικοινωνία. Για τον μικρό μου, που μου λείπε κι ακόμα δεν αρχίσαμε. Ο μικρός είναι 19 μηνών, τώρα ξεκίνησε να περπατάει και να λέει, μπαμπά, μαμά και όλα τα υπόλοιπα. Είναι καθημερινά στο μυαλό μου και μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω την πορεία μέσα στο παιχνίδι. Θα χάσω πολλά, μπήκα όμως γι’ αυτόν, θα προσπαθήσω να αντέξω όσο περισσότερα γι’ αυτόν» είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας με έντονη συγκίνηση. Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο των Μαχητών έδειχναν προετοιμασμένοι για τις κινήσεις στρατηγικής του Αλέξη Παππά, που φαίνεται πως προσπαθεί να διασπάσει την ομάδα τους. Ο Άγγελος Γεωργουδάκης μίλησε για τον συμπαίκτη του από την ομάδα των Διασήμων και είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Αλέξης Παππάς θα κάνει τα πάντα για να διασπάσει την ομάδα μου. Το ήξερα πριν μπω στο παιχνίδι ότι είναι τέτοιου είδους παίκτης. Δεν ξέρω αν όλοι εδώ είναι προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο σπάσιμο νεύρων, γιατί αυτό προσπαθεί να κάνει η αντίπαλη ομάδα, να μας διαβάλλει ψυχολογικά με σκοπό την ολική διάσπαση των Μαχητών» είπε ο Άγγελος για τα κόλπα του Αλέξη Παππά στο Survivor.

Survivor 2024: Οι πρώτες ημέρες

Αρκετοί παίκτες σχολίασαν τις πρώτες τους ημέρες στον Άγιο Δομίνικο και στο πώς προσαρμόζονται στις συνθήκες διαβίωσης μέσα στη ζούγκλα αλλά και στην πείνα που έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της. Κάποιοι άλλοι επέλεξαν να ξεχαστούν κάνοντας δουλειές ή να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά. Πριν τον αγώνα για την 2η ασυλία η συζήτηση των Διάσημων είχε να κάνει με τις καρύδες. Η Μαρία Αντωνά εξήγησε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να μαγειρέψουν, καθώς η Κατερίνα Δαλάκα έχει βρει τη «μέθοδο» να ξεχωρίζει τις καλές καρύδες από τις υπόλοιπες. Έτσι, οι παίκτες τρώνε μόνο καρύδες μέχρι στιγμής, ενώ ο Αλέξης Παππάς ανακάλυψε πως και η «καρδιά» του φοίνικα τρώγεται επίσης, αν καθαρίσουν το περίβλημα. Η Μαρία Αντωνά ανέφερε επιπλέον, πως δεν μπορεί να καταλάβει πώς η Κατερίνα Δαλάκα ξέρει να ξεχωρίζει τόσο καλά τις καρύδες και όσες έχει φέρει στην ομάδα της είναι πεντανόστιμες.

Τον λόγο τότε, πήρε η ίδια αναφέροντας πως δεν έχει βαρεθεί καθόλου το συγκεκριμένα φρούτο, ενώ όταν ήταν στην Ελλάδα ένιωσε μάλιστα, ότι της έλειπε. «Βρήκα την καλή την καρύδα, δεν θα πω πώς λέγεται. Τέλεια η καρύδα, εμένα μου αρέσει πολύ. Δεν την έχω βαρεθεί, για αυτό και ξαναήρθα», είπε γελώντας η Κατερίνα Δαλάκα, με τον Γιώργο Λιανό να τη διακόπτει. «Για την καρύδα ήρθα. 4 χρόνια τώρα για τις καρύδες έρχεται και δεν το ‘χει καταλάβει κανένας», είπε χιουμοριστικά ο παρουσιαστής για την παίκτρια.

Survivor 2024: Ο στίβος μάχης

Στο στίβο μάχης αυτή τη φορά οι Μαχητές μπήκαν δυνατά με σκοπό να ρεφάρουν την ήττα τους στην πρώτη ασυλία και λίγο έλειψε οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στο πρώτο flag race του φετινού Survivor. Ωστόσο στο 8-8 οι Σάββας Γκέντζογλου και Κατερίνα Δαλάκα πήραν τους Διάσημους στις πλάτες τους και κατάφεραν να κάνουν το 10-8 χαρίζοντας στην ομάδα τους και τη 2η ασυλία του παιχνιδιού. Τα ματσαρίσματα στρατηγικής ήταν πλέον ξεκάθαρα και ορισμένες τακτικές ήρθαν στο προσκήνιο την ώρα του Συμβουλίου στο Survivor. Οι Μαχητές, αν και αρχικά έδειξαν διχασμένοι στη ψηφοφορία, στην πορεία κατέληξαν ότι ο Rob James Seymour είναι ο πιο αδύναμος κρίκος.

«Φαίνεται ότι κι εγώ έχω πάθει σκωτσέζικο ντουζ. Όχι, δεν το περίμενα. Αν με ρωτούσες στο προηγούμενο συμβούλιο ότι αν πιστεύεις ότι θα είσαι υποψήφιος στο επόμενο, η απάντηση είναι όχι ούτε καν. Ξέρω ότι το παιχνίδι αλλάζει γρήγορα και υπάρχουν πολλές ασυλίες και πολλοί άνθρωποι υποψήφιοι. Δεν το παίρνω προσωπικά και θα δώσω ό,τι μπορώ σαν μονομάχος» σχολίασε ο Rob για την υποψηφιότητά του. Οι Διάσημοι σχολίασαν την ψηφοφορία και προσπάθησαν να βάλουν… φιτιλιές στους αντιπάλους τους. «Μας κοροϊδεύετε μες τα μούτρα μας» ήταν η απάντηση όταν οι Μαχητές ισχυρίστηκαν ότι είχαν συζητήσει την ψηφοφορία.

Survivor 2024: Σήμερα η μάχη για την τρίτη ασυλία

Στο επεισόδιο της Τρίτης θα διεξαχθεί ο 3ος αγώνας ασυλίας και θα γίνει γνωστή η τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση. Ο παίκτης που θα αποχωρήσει δεν θα ψηφιστεί από το τηλεοπτικό κοινό αλλά θα περάσει από τη διαδικασία της μονομαχίας. Μια από τις σημαντικές αλλαγές στον αγώνα αποχώρησης είναι πως θα διεξάγεται ανάμεσα σε παίκτες του ίδιου φύλου. Δηλαδή αν υπάρχουν δύο άντρες υποψήφιοι και μία γυναίκα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρουσιαστή, θα πρέπει υποχρεωτικά ο τέταρτος υποψήφιος που θα υποδεικνύεται να είναι επίσης άντρας. Η γυναίκα δεν θα αγωνίζεται και η ομάδα της θα πρέπει να ψηφίσει έναν άντρα παίκτη για τον αγώνα. Το ίδιο θα γίνεται αντίστοιχα και με τις παίκτριες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor,2024