Wolfs Μπραντ Πιτ – Τζορτζ Κλούνεϊ : Τα γυρίσματα της νέας ταινίας

Δύο ηθοποιοί παγκοσμίου φήμης βρίσκονται, για άλλη μια φορά, στο κέντρο της επικαιρότητας. Ο Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ συνεργάζονται για το επερχόμενο θρίλερ «Wolfs». Σύμφωνα με αναφορές του PEOPLE, μια εσωτερική πηγή αποκαλύπτει ότι «είναι παντοτινοί φίλοι». Προσθέτει, επίσης, ότι: «Όσα χρόνια και αν μεσολαβήσουν για να συνεργαστούν ξανά υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και σεβασμός. Ήταν χαρούμενοι που θα συνεργάζονταν και σε αυτή την ταινία».

Το νέο θρίλερ της Apple TV+, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζον Γουότς, αναφέρεται σε δύο αρκετά μοναχικούς άνδρες του υποκόσμου οι οποίοι εξαναγκάζονται να συνεργαστούν μαζί για την ίδια αποστολή.

Μάλιστα, η πηγή παραθέτει ότι: «Το Wolfs είναι ένα δυνατό πρότζεκτ και έδειξαν και οι δύο πραγματικό ενδιαφέρον για αυτό. Είναι ενθουσιασμένοι με την ταινία και την απολαμβάνουν με την ψυχή τους». Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται ως επί το πλείστων στη Νέα Υόρκη και μαζί με τους ηθοποιούς συμπρωταγωνιστεί η Αμερικανίδα ηθοποιός Έιμι Ράιαν.

Φίλοι από φάρσα

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Ocean’s Eleven στην Ιταλία, ο Brad Pitt έκανε μια φάρσα στον George Clooney που έγινε γνωστή μέσα από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Ο Pitt κοίταξε αφίσες σε όλη την πόλη, στα ιταλικά, που έλεγαν: «Ο George Clooney θέλει μόνο να τον φωνάζουν “Daddy Ocean”- μην τον κοιτάτε στα μάτια». Τα μέσα τον χαρακτήρισαν ως «Il Divo», που μεταφράζεται ως «Η Ντίβα», και οι κάτοικοι πήραν την ιστορία στα σοβαρά. Οι ηθοποιοί έχουν αναδειχθεί πολλές φορές ως οι πιο σέξι άνδρες εν ζωή, και αυτός ο ανταγωνισμός δεν τους εμπόδισε να δημιουργήσουν μια γνήσια σχέση.

Ο Κλούνεϊ και ο Πιτ έχουν μόνο σεβασμό και θαυμασμό μεταξύ τους για τις δεξιότητες και τις επιτυχίες τους. Σε μια συνέντευξη, ρωτήθηκε ο Brad Pitt να ονομάσει τους πιο όμορφους άνδρες στον κόσμο, από παρελθόν και παρόν, και αμέσως ανέφερε τον Κλούνεϊ . Έκανε πλάκα λέγοντας ότι συνήθως τους αρέσει να πειράζουν ο ένας τον άλλον, αλλά αυτή τη φορά έκανε στον ηθοποιό μια ειλικρινή επαίνεση. «Γιώργο, αυτό είναι για σένα», ανέφερε.

View this post on Instagram

A post shared by Laura Dorgan (@laura_dorgan_fitness)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Wolfs Μπραντ Πιτ – Τζορτζ Κλούνεϊ,Wolfs brant pit – tzortz klounei