Άδωνις Γεωργιάδης vs Ραχήλ Μακρή… Round 2 (βίντεο)

Κορυφώνεται με χυδαίες ύβρεις η αντιπαράθεση του υπουργού Υγείας και βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη με την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, επ’ αφορμή της κίνησης της τελευταίας να σκαρφαλώσει στα κάγκελα της εισόδου του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, για να φωνάξει στους αστυνομικούς των ΜΑΤ, που είχαν αποκλείσει το χώρο.

Την ίδια ώρα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου φώναζε μέσω μίας ντουντούκας «βοήθεια, βοήθεια, με απωθούν βιαίως…».

Ο κ. Γεωργιάδης την Κυριακή το βράδυ, από το βήμα της Βουλής, είπε ότι «η κα Κωνσταντοπούλου όντως χρειάζεται βοήθεια», ενώ χθες ο υπουργός Υγείας, στη διάρκεια παρουσίας του στην εκπομπή του Mega «Ανατροπή», υπήρξε υποτιμητικός στην αντίδραση του, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κα Μακρή.

Από την πλευρά της η βουλευτής των ΑΝΕΛ τον αποκάλεσε μέσω Twitter «φασιστάκο» και όπως είπε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ουδέποτε μετάνιωσε για το «Άκου φασιστάκο» που απηύθυνε μέσω Twitter στον υπουργό και τόνισε πως πρόκειται για παράφραση του βιβλίου «Άκου ανθρωπάκο» του αυστριακού ψυχαναλυτή Βίλχελμ Ράιχ.

«Δεν μετάνιωσα καθόλου για το χαρακτηρισμό, το εννοώ, ήταν η απάντηση μου σε έναν άνθρωπο που είναι γελοίος και ανθρωπάκι», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «ο υπουργός είναι μια φασιστοειδής προσωπικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα