Αδυνατεί να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού του ο Κωστής Στεφανόπουλος

«Κούρεμα» 300 ευρώ στο ενοίκιό του λόγω οικονομικής αδυναμίας(!) ζητά από το δήμο Χίου, στον οποίο ανήκει το διαμέρισμα στην περιοχή του Κολωνακίου που διαμένει ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος.

Το γεγονός γνωστοποίησε στο politischios.gr, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου Χίου Μ. Γιαννάρας, ο οποίος τόνισε πως ο η κόρη και δικηγόρος του κ. Στεφανόπουλου ζήτησε μείωση 300 ευρώ, με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πλέον οικονομικά στο μίσθωμα των 1.200 ευρώ, που πλήρωνε μέχρι πρότινος.

«Η νομική εκπρόσωπός μας, που είχε

την επικοινωνία με τη θυγατέρα του κ. Στεφανόπουλου μας μετέφερε τα όσα ειπώθηκαν στο τηλέφωνο. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και δικαιολογημένες. Αν δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο ο κ. Στεφανόπουλος, τότε τι θα πρέπει να πουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, που ζουν πλέον με μισθούς κάτω των 1.000 ευρώ;» διερωτήθηκε ο κ. Γιαννάρας.

Σε κάθε περίπτωση, το διοικητικό συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του δήμου Χίου αποφάσισε να επανεξετάσει το συγκεκριμένο αίτημα, δεδομένου ότι ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας διαμήνυσε ότι, σε περίπτωση που δεν γίνει αποδεκτή η μείωση, τότε θα αποχωρήσει από το διαμέρισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα