ΑΕΚ: Προβληματισμός Λίνεν για τις απουσίες ενόψει ΠΑΟΚ

Δε βρίσκεται και στην πιο ευχάριστη θέση ο νέος προπονητής της ΑΕΚ Έβαλντ Λίνεν, ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι των «Δικεφάλων» στην Τούμπα, καθώς ολοένα και περισσότεροι παίκτες της Ένωσης δείχνουν να μην προλαβαίνουν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι και τα καλύτερα, καθώς μειώνονται οι πιθανότητες συμμετοχής των

Γιάγκο Φερνάντες και Νίκου Κατσικοκέρη, ενώ ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Γκερέιρο, ο οποίος λείπει με άδεια για τη Βραζιλία για να βρεθεί δίπλα στην ετοιμόγεννη σύζυγό του. 

Ο Πορτογάλος αμυντικός ταλαιπωρείται ακόμη από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και το πρωί της Τρίτης περιορίστηκε σε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ο 24χρονος επιθετικός που είναι εκτός με κάκωση στο μετατάρσιο από το ματς με τον ΟΦΗ, έκανε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας στο Ιατρικό Κέντρο. 

Όπως όλα δείχνουν κανείς εκ των δύο δε θα προλάβει το ντέρμπι της έβδομης αγωνιστικής, ενώ αύριο ενσωματώνονται στις προπονήσεις οι διεθνείς Χρήστος Παπαδημητρίου και Δημήτρης Γροντής.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα