Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα «tweets» για το 2013

Ανασκόπηση στο 2013 κάνει το Twitter, κάνοντας μια καταγραφή των κυρίαρχων θεμάτων που απασχόλησαν τους χρήστες του δημοφιλούς δικτύου.

«Το Twitter αποτελεί την μουσική υπόκρουση σε πραγματικό χρόνο των μεγαλύτερων γεγονότων και στιγμών καθώς συμβαίνουν στον κόσμο», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι υπεύθυνοι της εταιρείας αναφορικά με το «Year in Review» για το 2013.

Τα δημοφιλέστερα «τιτιβίσματα» για το 2013, όσον

αφορά στον συνολικό αριθμό που έγιναν retweeted, είναι:

-Το tweet της πρωταγωνίστριας της σειράς Glee, Lea Michele, στο οποίο ανακοίνωνε το θάνατο του συμπρωταγωνιστή και αγαπημένου της, Cory Monteith, το οποίο έγινε retweet πάνω από 408.000 φορές σε 133 χώρες.

-Το tweet με την είδηση για τον τραγικό θάνατο πριν από λίγες ημέρες του ηθοποιού Paul Walker που απέσπασε 400.367 retweets.

-Στην τρίτη θέση το tweet του Niall Horan, μέλους του δημοφιλούς pop συγκροτήματος One Direction.

Παράλληλα, το Twitter υπερτονίζει την ενεργό «συμμετοχή» της υπηρεσίας σε μεγάλα γεγονότα της χρονιάς που φεύγει, όπως τη χρήση της από το αστυνομικό τμήμα της Βοστόνης για να γνωστοποιήσει το ανθρωποκυνηγητό που βρισκόταν σε εξέλιξη για τους βομβιστές του Μαραθωνίου ή τα σχόλια των ξένων ηγετών αναφορικά με την συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν.

Keywords
Τυχαία Θέματα