Αυτές είναι οι τρεις περιοχές που δεν πήρε ούτε ψήφο ο Άδωνις! Αργά το απόγευμα τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών

Αρχίζουν σιγά-σιγά να γίνονται γνωστά τα αποτελέσματα για το πώς ψήφισαν ανά περιοχή οι πολίτες που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Ν.Δ.

Στην περίπτωση του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας με μεγάλη αισιοδοξία, εκφράζοντας την σιγουριά του για την είσοδο στον β’ γύρο, το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε τρεις περιοχές της χώρας ο κ. Γεωργιάδης δεν κατάφερε να πάρει ούτε μια ψήφο. Στη Σορωνή, το Βενεράτο και τη Νίσυρο ο Άδωνις Γεωργιάδης

είδε ένα στρογγυλό μηδέν δίπλα στο όνομά του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στις τρεις αυτές περιοχές:

Σορωνή

Μεϊμαράκης: 33
Μητσοτάκης 31
Τζιτζικώστας 20
Γεωργιάδης 0

Βενεράτο

Mητσοτάκης 80
Μεϊμαράκης 105
Τζιτζικώστας 17
Γεωργιάδης 0

Νίσυρος

Μεϊμαράκης 12
Μητσοτάκης 20
Τζιτζικώστας 8
Γεωργιάδης 0
Αργά το απόγευμα θα ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ.

Σχεδόν 24ώρες μετά αφού έκλεισαν οι κάλπες της ΝΔ, θα έχουμε τα επίσημα αποτελέσματα για τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ.

Όπως ανακοίνωσε ο προεδρεύων της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης, ακόμη δεν έχουν συγκεντρωθεί τα αποτελέσματα καθώς αυτά αποστέλλονται από τις διάφορες περιφέρειες με τον παραδοσιακό τρόπο χρησιμοποιώντας φαξ κι όχι mail.

Πολλές περιοχές ωστόσο δεν έχουν… φαξ. Αυτή ήταν η επίσημη δικαιολογία που επικαλέστηκε ο κ. Τραγάκης, ο οποίος τόνισε ότι αργά σήμερα το απόγευμα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Απέφυγε ωστόσο να ανακοινώσει την ακριβή ώρα της ανακοίνωσης, καθώς φαίνεται ότι ούτε ο ίδιος είναι σε θέση να γνωρίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα