Αυτοκίνητο έπεσε σε αστυνομικό: Νέο εφιαλτικό ατύχημα

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ένας αστυνομικός στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ο αστυνομικός πραγματοποιούσε τροχονομικό έλεγχο στον οδηγό ενός λευκού SUV, όταν ένα διερχόμενο όχημα προσέκρουσε με ταχύτητα πρώτα στο περιπολικό και στη συνέχεια στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή προκαλώντας την ανατροπή του ενός οχήματος και μετακινώντας αρκετά μέτρα το άλλο. Ο αστυνομικός, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στη δεξιά πλευρά του ακινητοποιημένου οχήματος εκσφενδονίστηκε, πέφτοντας

με ορμή στο έδαφος. Η επιλογή του να σταθεί στη δεξιά πλευρά του οχήματος ήταν εκείνη που του έσωσε τη ζωή, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα είχε τραυματιστεί θανάσιμα από τη σύγκρουση.

Ο αστυνομικός, όπως και οι επιβάτες των δύο οχημάτων, δεν τραυματίστηκαν σοβαρά από τη σύγκρουση, ωστόσο, το video που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας είναι πραγματικά σοκαριστικό Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά ένας αστυνομικός τραυματίζεται από διερχόμενο όχημα κατά τη διάρκεια ενός τροχονομικού ελέγχου, γεγονός που ανάγκασε τον αμερικανικό οργανισμό για την ασφάλεια στους αυτοκινητοδρόμους να εκδώσει σύσταση ώστε η οδηγεί να επιβραδύνουν όταν συναντούν στον δρόμου τους υπηρεσίες άμεσης επέμβασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτοκίνητο, Νέο,aftokinito, neo