Άγιος Βασίλης στο... κόκκινο!

Η θεατρική ομάδα , σας παρουσιάζει τη χριστουγεννιάτικη κωμωδία, της βραβευμένης συγγραφέα Μαρίας Κίτρα, . `Ένα θεατρικό έργο γεμάτο χιούμορ, για παιδιά νηπίου & δημοτικού, που μιλά για την αξία της αγάπης, τις συνέπειες του εγωισμού, αλλά και την ομαδική προσπάθεια των για να είναι όλα τα παιδιά ευτυχισμένα!

Διάρκεια παράστασης : 60 λεπτά

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Μαυραειδής, Κωνσταντίνα Ρουμελιώτη & Ελένη Σταμπόλη [β΄ διανομή: Μαρία Κίτρα]

Σενάριο & σκηνοθεσία : Μαρία Κίτρα

Λίγα λόγια για το

έργο μας : >

Θεατρική ομάδα

Η θεατρική ομάδα , μετρά κάποια χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο, αυτοχρηματοδοτούμενη και με αποκλειστικά δικές της παραγωγές. Απαρτίζεται από ανθρώπους απασχολούμενους επαγγελματικά με το θέατρο ενώ συνεργάζεται και με άλλους καλλιτεχνικούς παράγοντες, όπως μουσικούς, τραγουδιστές, εικαστικούς κ.α. Μόνιμη έδρα της ομάδας είναι ο στο Θησείο

Τα βασικά μέλη της ομάδας είναι οι ηθοποιοί: Χαριτάτος Αλέξης, Μαυραειδής Γιώργος, Ντίλη Ζέτα, Ρουμελιώτη Κωνσταντίνα, Σταμπόλη Ελένη.

Μαρία Κίτρα: Βραβευμένη συγγραφέας, σκηνοθέτης & εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού. Πρόεδρος του πολιτιστικού θεατρικού συλλόγου Ηλιούπολης . `Εχει γράψει 20 θεατρικά έργα για παιδιά, εφήβους & ενήλικες. Τα βιβλία της , και , κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία.

Μια παράσταση που θα αγαπήσουν τα παιδιά, ενώ παράλληλα θα περάσουν πολύ όμορφα & ευχάριστα αλλά πάνω από όλα θα καταλάβουν – χωρίς διδακτισμό - πόσο μεγάλη είναι η αξία της αγάπης & του αλτρουισμού!

Ειδικές τιμές για νήπια, δημοτικά & συλλόγους

Λόγω μεγάλης ζήτησης, κλείστε έγκαιρα την ημερομηνία που θα σας επισκεφθούμε, στα τηλέφωνα 6972640893-6942951469 και στa e-mail [email protected],

[email protected]

Θεατρική Ομάδα "Ρακοσυλλέκτες"

http://rakosyllektes.blogspot.com/

email: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα