Αγώνας δρόμου για τους δραπέτες-Έπιασαν τους δύο!

Δύο από τους έντεκα κρατουμένους που δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων συνέλαβε η αστυνομία ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο που συνελήφθη ήταν και ο πιο επικίνδυνος. Για τους υπόλοιπους συνεχίζονται οι εξονυχιστικές έρευνες ομάδας των ΕΚΑΜ και από τον αέρα με τη βοήθεια δύο ελικοπτέρων της αστυνομίας για εντοπισμό τους.

Η περιοχή γύρω από τις φυλακές έχει αποκλειστεί, ενώ ελέγχεται κάθε κίνηση. Η αστυνομία πάντως θεωρεί ότι

οι υπόλοιποι 9 δραπέτες κρύβονται στα βουνά της περιοχής.

Εχθές το βράδυ, οι κρατούμενοι επιχείρησαν μαζική απόδραση, από την οποία τραυματίσθηκαν δύο εξωτερικοί φρουροί ενώ έντεκα κρατούμενοι κατάφεραν να ξεφύγουν, παρόλο που αρχικά είχαν καταμετρηθεί τέσσερις δραπέτες.

Όπως προέκυψε από την πρωινή έρευνα των ΕΚΑΜ οι 11 απέδρασαν με σχοινιά και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν τρεις φρουροί, εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται διασηλωνημένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι δυο από τους τρεις εξωτερικούς φρουρούς που πυροβολήθηκαν από τους κρατούμενους χειρουργήθηκαν αργά χθες τη νύχτα. Η κατάσταση του 40χρονου που είχε βληθεί στην κοιλιακή χώρα παραμένει κρίσιμη, ενώ βελτιώνεται η κατάσταση του 37χρονου που είχε τραυματιστεί στα πλευρά. Ο τρίτος φρουρός είχε τραυματιστεί επιπόλαια και απλώς του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στα Τρίκαλα μεταβαίνει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης, ο υφυπουργός Κωνσταντίνος Καραγκούνης και ο γενικός γραμματέας Μαρίνος Σκανδάμης.

Keywords
Τυχαία Θέματα