Αγρίνιο: Συνελήφθη ο π. αστυνομικός φρουρός του Κ. Μπαρμπαρούση

Έφοδο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο, τα οποία βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το Αστυνομικό Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, πραγματοποίησε η αστυνομία συλλαμβάνοντας τον αστυνομικό και πρώην φρουρό του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, μέσα στα γραφεία της Χ.Α. στις 18.00

και κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρισκόταν ο εν λόγω αστυνομικός, ο οποίος και συνελήφθη από συναδέλφους του. Πρόκειται για τον αστυνομικό που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, επειδή συμμετείχε στο «ντου» της Χ.Α. σε λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου πέρυσι, όταν έσπαγαν τους πάγκους μικροπωλητών που δεν είχαν άδεια.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός ήταν στην προσωπική φρουρά του βουλευτή της Χ.Α. Κώστα Μπαρμπαρούση και εξαιτίας της παρουσίας του στο εν λόγω επεισόδιο της Χ.Α. τότε, είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Την ώρα του ελέγχου στα γραφεία βρέθηκαν 30 ασπίδες, 17 φυσίγγια, ένα κράνος, πηλίκιο, 15 δάδες, 11 κοντάρια με σημαίες, τρεις ξύλινες ράβδοι, πέντε στιλιάρια και ένα τσεκούρι και μια επικαλαμίδα της Αστυνομίας, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση των υλικών που βρέθηκαν και στην κατοχή του συναδέλφου τους.

Φώτο: Ο Κ. Μπαρμπαρούσης με τον Γ. Ρουπακιά

Keywords
Τυχαία Θέματα