Αισιόδοξος ο Πραντέλι

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ιταλίας Τσέζαρε Πραντέλι, στην πρώτη συνέντευξη τύπου της «σκουάντρα ατζούρα» στην Πολωνία, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την παρουσία της Ιταλίας στο Euro ενώ ανέφερε πως η ομάδα θα αποδώσει καλό ποδόσφαιρο.

«Θέλω να παρουσιάσουμε μία ομάδα που να μπορεί να παίξει σαν οργανωμένο σύνολο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με όποιον αντίπαλο και αν αντιμετωπίζει. Είχαμε διάφορα προβλήματα τραυματισμών, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Ο

ενθουσιασμός μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικός αν δεν τον διαχειριστείς σωστά αλλά βλέποντας όλον αυτόν τον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει, δεν μπορούμε παρά να παίρνουμε δύναμη. Ο τρόπος που προκριθήκαμε στα τελικά του Euro και το καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Τα προβλήματα τραυματισμών αλλά και το θέμα με τους στημένους αγώνες στην Ιταλία μας έχει επηρεάσει σε έναν βαθμό αλλά θέλω να πιστεύω πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Για να είμαι ειλικρινής περιμένω με αγωνία να δω τι μπορούμε να καταφέρουμε στο τουρνουά».

Keywords
Τυχαία Θέματα