Ακλίλ: «Κανένα θέμα με Τζεμπούρ και ΠΑΟΚ»

Στη διάψευση των μεταγραφικών σεναρίων που εμπλέκουν τον Ραφίκ Τζεμπούρ με τον ΠΑΟΚ κι άλλες ομάδες, προχώρησε ο μάνατζερ του παίκτη, Καρίμ Ακλίλ.

Ο εκπρόσωπος του Αλγερινού φορ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Lebuteur, επισήμανε πως ο Τζεμπούρ δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν έχει κανένα

πρόβλημα να παραμείνει στο λιμάνι.

«Ακούγονται πολλές ανοησίες για τον Τζιμπούρ στα ΜΜΕ, ειδικά αυτό για την αποχώρηση του για τον ΠΑΟΚ. Είναι εντελώς λάθος και πραγματικά δεν ξέρω από που βγαίνουν αυτές οι πληροφορίες. Ο ποδοσφαιριστής παραμένει στον Ολυμπιακό και μάλιστα θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά το τέλος των διακοπών του. Αυτή τη στιγμή τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για το μέλλον του παίκτη. Μόλις επιστρέψει στην Αθήνα θα μιλήσει με τους διοικούντες του Ολυμπιακού και θα μάθει τις προσθέσεις τους. Οι σχέσεις του με την ομάδα είναι άριστες», επισήμανε αρχικά.

Για το που θα πήγαινε αν έφευγε από την Ελλάδα, υπογράμμισε: «Μόνο αν μιλήσουμε με τον Ολυμπιακό μπορούμε να πούμε περισσότερα. Φυσικά και υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ πέρσι, όμως μέχρι στιγμής καμία πρόταση. Αν ο παίκτης είναι να φύγει από τον Ολυμπιακό, αυτό θα συμβεί μόνο για ομάδα του εξωτερικού».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο μέλλον του Τζαμέλ Αμπντούν: «Για τον Τζαμέλ δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν και είναι ξεκάθαρο πως σύλλογοι τον σκέφτονται. Ωστόσο δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη πρόταση που να έχει φτάσει στα χέρια μου μέχρι στιγμής».

πηγη onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα