Ακρίτα – ΕΡΤ παρέλαση 25 Μαρτίου: Τι καταγγέλλει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Κατά της ΕΡΤ βάλλει με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα, καθώς όπως καταγγέλλει την λογόκριναν στην μαθητική παρέλαση και την προσπέρασαν στη στρατιωτική δίχως καν να αναφέρουν το όνομά της. Όπως αναφέρει η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της στα social media, “η ΕΡΤ με το έτσι θέλω έκοψε χτες τις δηλώσεις μου μετά τη μαθητική παρέλαση. Και σήμερα, στη στρατιωτική παρέλαση, ο εκφωνητής δεν ανέφερε καν το όνομα μου: με προσπέρασε και πέρασε

στον Νίκο Ανδρουλάκη που στεκόταν μετά από μένα. Γι’ αυτό και στο τέλος αρνήθηκα να κάνω δήλωση – μη σάς βάζω σε κόπο να με λογοκρίνετε μετά, φωτιά πήραν οι κυβερνητικές μονταζιέρες τελευταία”.

Συνεχίζει λέγοντας: “Μπορεί, κύριε Ζούλα, να μη γουστάρετε εμένα ως δημοσιογράφο, αλλά είστε υποχρεωμένος να σεβαστείτε θεσμικά την βουλευτή Επικρατείας που εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Η τηλεόραση είναι δημόσια και την πληρώνουμε όλοι μας – αυτά να τα κάνετε στο αμπέλι του παππού σας. Χρωστάτε μια εξήγηση και μια συγγνώμη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης”, καταλήγει η βουλευτής Επικρατείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα