Ακρίτα – Κασσελάκης: Νέα ανάρτηση, με καρφιά για Αχτσιόγλου

Αιχμές προς την Έφη Αχτσιόγλου εξαπέλυσε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, με νέα ανάρτησή της στα social media. Με δεύτερη ανάρτηση, «υστερόγραφο» όπως τη χαρακτήρισε η ίδια για τη στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη που είχε ανακοινώσει νωρίτερα, η Έλενα Ακρίτα επιτέθηκε στην Έφη Αχτσιόγλου, την οποία είχε στηρίξει στον πρώτο γύρο, κατηγορώντας την για

ίσες αποστάσεις απέναντι στους δημοσιογράφους.

Ακρίτα: Την πλήρωσα με παραίτηση αυτή την… ανοχή

«Μαζεύτηκαν αρκετά τα οποία και κορυφώθηκαν με τη δήλωσή της τη βραδιά των εκλογών» έγραψε η κυρία Ακρίτα, λέγοντας ότι δεν είχε αποσύρει τη στήριξή της «όταν η υποψήφια Πρόεδρος έκανε δήλωση ίσων αποστάσεων για τους δημοσιογράφους – να μην τους αδικούμε για να μη μας αδικούν». «Έχω πληρώσει με την παραίτησή μου από τα ΝΕΑ αυτή την…ανοχή: όταν “συνάδελφοι” έγραφαν τερατώδη ψεύδη για το σπίτι του Τσίπρα κι εγώ επέμενα στην αλήθεια περί ενοικίου, βρόντηξα την πόρτα κι έφυγα. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, για μένα είχε κόστος ψυχικό κι επαγγελματικό.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στον δημοσιογραφικό κλάδο. Κι ούτε θα γίνουμε ποτέ. Καμία ανοχή σε εξισορροπιστικές πρακτικές που μας βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Καμία όμως. Γιατί μερικοί από μας αυτές τις συμψηφιστικές αντιλήψεις τις έχουμε νιώσει στο πετσί μας. Και τις έχουμε πληρώσει πανάκριβα», έγραψε στην ανάρτησή της.

Πατέρας Κασσελάκη: «Από μικρός είχε ταμπέλα στο γραφείο του που έλεγε “χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού”»Κωνσταντοπούλου για Κασσελάκη: Φτάσαμε στο σημείο να λέει στέλεχος της Goldman Sachs πως είναι αριστερόςΚασσελάκης από Καρδίτσα: Μιλάτε μου στον ενικό, πάρτε το τηλέφωνό μου, μην με λέτε πρόεδροΡαλλία Χρηστίδου: «Θα ήθελα για Πρόεδρό μου τον Στέφανο» – Αιχμές για «αριστερόστροφο ελιτισμό»Είναι τελικά η κα Ελένη… γιαγιά του Κασσελάκη;Στέφανος Κασσελάκης: Χαλάρωση στο γυμναστήριο με αμάνικο φανελάκιΑφροδίτη Λατινοπούλου: «Χθεσινό τίποτα» ο Κασσελάκης – Πετυχημένη και στρέιτ για κακή της τύχη η Αχτσιόγλου

Keywords
Τυχαία Θέματα