Αλ Νασρ: Ένας ακόμη παίκτης κλάσης ακούγεται για την Σ. Αραβία

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετακόμισε το καλοκαίρι του 2022 ο Κασεμίρο με τους “Κόκκινους Διαβόλους” να βγάζουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 70.000.000 ευρώ για να αποσπάσουν την υπογραφή του από την Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ρούντι Γκαλέτι, ο 31χρονος Βραζιλιάνος μέσος προτάθηκε από τον μάνατζερ του στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο

για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Κασεμίρο παρά το γεγονός πως βρίσκεται μόλις 1,5 χρόνο στο Μάντσεστερ έχει τάσεις φυγής, ενώ και η έλευση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στην ιδιοκτησία της ομάδας φέρεται πως έχει αλλάξει τα δεδομένα καθώς ο Βρετανός έχει δηλώσει ανοιχτά πως η αγορά του παίκτη ήταν περίττη, όπως και του Βαράνε. Πλην της Αλ Νασρ, ο παίκτης φέρεται πως βρίσκεται στη λίστα και της Αλ Αχλί από τον περασμένο Νοέμβριο χωρίς όμως ακόμα να έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του.

The midfielder #Casemiro has been proposed by his agent to #AlNassr.

The #ManUTD player – whose contract with the club expires in 2026 – also remains on the list of #AlAhli, still interested in him as revealed at the end of November. #Transfers #MUFC pic.twitter.com/L4vA1y97jh

— Rudy Galetti (@RudyGaletti) January 3, 2024

Το come back του Κασεμίρο στην ομάδα

Να σημειωθεί ότι, ο Κασεμίρο προέρχεται από ένα τραυματισμό που τον κάνει να λείπει από τον αγωνιστικό χώρο για αρκετές μέρες. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος είναι ο τελευταίος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τραυματίστηκε, με τον μέσο να αποχωρεί από την αναμέτρηση της Βραζιλίας με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Ο προπονητής της Βραζιλίας, Φερνάντο Ντινίζ, μετά την ισοπαλία με τη Βενεζουέλα, δήλωσε ότι «ο Κασεμίρο ζήτησε να βγει εξαιτίας ενός χτυπήματος στον αστράγαλό του». Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ, είδε τον έμπειρο μέσο να τραυματίζεται στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να μένει αρκετά παιχνίδια εκτός αποστολής. Πλέον, μπαίνει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας με το σενάριο να δείχνει ότι, η Αλ Νασρ ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο.

ᴛᴏ ᴛʜᴇ ᴘɪᴛᴄʜ !! pic.twitter.com/NtTGIEIjzA

— Casemiro (@Casemiro) January 3, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα