Αλεξανδρούπολη: Τρεις νεκροί λαθρομετανάστες μετά από καταδίωξη

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, με θύματα τρεις λαθρομετανάστες, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στις 03.10, στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 03.10 της Κυριακής, στο νότιο κόμβο Λυκόφης, εντοπίστηκε ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάζονταν μετανάστες. Ακολούθησε καταδίωξη από περιπολικό του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Εν συνεχεία, το αυτοκίνητο με τους παράνομους μετανάστες, ενώ κινούταν στον οδικό άξονα Ορεστιάδας - Αλεξανδρούπολης,

λίγο πριν την είσοδο στην Εγνατία Οδό, από τον κόμβο Αρδανίου, εμβόλισε όχημα του Frontex, στο οποίο επέβαιναν τρεις αστυνομικοί, χωρίς να τραυματιστεί κανείς για να ξεφύγει στη συνέχεια από την πορεία του να ανατραπεί σε παρακείμενη αγροτική έκταση όπου ανεφλέγη.

Έξι μετανάστες βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι (τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος δυο ανδρών.

Επίσης, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από πυροσβέστες εντοπίστηκε στη θέση του οδηγού απανθρακωμένο το πτώμα ενός άντρα ο οποίος, κατά πάσα πιθανότητα, είναι ο διακινητής.

Οι άλλοι 4 σοβαρά τραυματίες μετανάστες (δυο άντρες και δυο γυναίκες), νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: news.in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα