Αλλάζει όλη την ομάδα

Μπορεί να μη το έκανε κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά θα το κάνει όπως όλα δείχνουν με αντίπαλο τον Φωκικό για τον θεσμό του Κυπέλλου αύριο στις 18:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μίτσελ θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν έχουν πάρει στα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος και Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μέγερι θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα όπως και ο Παπάζογλου και κατά πάσα πιθανότητα και ο Αβραάμ. Πολύ πιθανό να ξεκινήσουν και για πρώτη φορά βασικοί οι Ντινγκά και Γιαταμπαρέ, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε και για πρώτη φορά φέτος τον Σκέποβιτς. Ο Σέρβος ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό,

αλλά έμεινε τελικά εκτός 18άδας. Χρόνο συμμετοχής λογικά θα πάρει και ο Ολαϊτάν, ο οποίος επίσης δεν έχει αγωνιστεί αρκετά σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια.

Τέσσερις νέοι με την πρώτη ομάδα

Το απαιτεί η διοργανώτρια αρχή στον θεσμό του Κυπέλλου. Και χθες μαζί με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν τέσσερις παίκτες από την ομάδα Νέων. Ο λόγος για τους Βλάχο, Βέργο, Παπασάββα και Βούρο. Σίγουρα θα είναι κάποιοι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Φωκικό (μάλλον ο Βέργος) και δεν αποκλείεται ν' αγωνιστούν κιόλας. Ειδικά ο νεαρός φορ εάν ο Μίτσελ αποφασίσει να ξεκουράσει και τον Μήτρογλου και τον Σαβιόλα και έχει ως μοναδικό φορ τον Σκέποβιτς. Δύσκολο να πάει σε τόσο πολλές αλλαγές ο Ισπανός, αλλά του δίνεται η ευκαιρία μια και η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, ενώ υπάρχει και το μαξιλαράκι... ασφαλείας της ρεβάνς.

sportday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα