Αλλάζουν οι ημερομηνίες εξετάσεων στη Νορβηγία λόγω... Justin Bieber!

Μάλλον κρυφοί θαυμαστές του Justin Bieber είναι ορισμένοι από τους υπεύθυνους σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Νορβηγία, καθώς έλαβαν την απόφαση να αλλάξουν τις ημερομηνίες των εξετάσεων, προκειμένου οι μαθητές να μπορούν να πάνε στις συναυλίες του ποπ σταρ!

«Αποφασίσαμε ότι οι εξετάσεις μπορούν να γίνουν μία εβδομάδα αργότερα,

μολονότι δεν πιστεύουμε ότι είναι σωστό μια συναυλία να είναι πιο σημαντική από τις σχολικές εξετάσεις», δηλώνει ο Ρόαρ Άασεν, διευθυντής σε ένα από τα πέντε σχολεία της μέσης εκπαίδευσης στο Άλεσουντ που θα μεταθέσουν τις εξετάσεις κατά μία εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από 100 μαθητές ζήτησαν να απουσιάσουν λόγω της συναυλίας, γι΄αυτό και τα σχολεία αποφάσισαν να αλλάξουν τις ημέρες διεξαγωγής των εξετάσεων!

Ο Καναδός ποπ σταρ με ένα μήνυμά του στο Twitter έγραψε επί του θέματος: «Μου αρέσει αυτό. Τα σχολεία στην Νορβηγία μεταθέτουν τις εξετάσεις ώστε οι μαθητές να μπορέσουν να πάνε στην συναυλία του Justin Bieber».

Τα εισιτήρια για τις τρεις συναυλίες που θα δώσει ο Bieber στο Όσλο, με πρώτη αυτήν στις 16 Απριλίου, έχουν ήδη εξαντληθεί και η αστυνομία της νορβηγικής πρωτεύουσας έχει αρχίσει τις προετοιμασίες για το κύμα των φαν που αναμένεται να κατακλύσει την πόλη.

Keywords
Αναζητήσεις
justin bieber sti norvigia
Τυχαία Θέματα