Αλώβητος στον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός

Την πρώτη τους νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές (3 ισοπαλίες, 2 ήττες), πέτυχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού που πραγματοποιώντας, επιτέλους, πολύ καλή εμφάνιση, νίκησαν 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι που είχε να ηττηθεί εδώ και επτά παιχνίδια (4 νίκες, 3 ισοπαλίες).

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις. Οι «πράσινοι»

ήταν καλύτεροι, αλλά δεν απείλησαν, όπως έγινε και με τον Ατρόμητο, που δεν ανησύχησε καθόλου την εστία του Καρνέζη.

Στο δεύτερο μέρος όμως, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Οι «πράσινοι» είχαν πάθος στο παιχνίδι τους και αυτό δεν άργησε να αποδώσει καρπούς. Σε εξαιρετική ενέργεια του Τοτσέ, ο Ζέκα δεν είχε κανένα πρόβλημα να πλασάρει τον Ιτάνζ και να «γράψει» το 1-0 στο 59ο λεπτό. Ο Ισπανός στράικερ ήταν και πάλι αυτός από τον οποίο προήλθε και το 2-0, στο 78ο λεπτό. Με ωραία κίνηση στην περιοχή ανάγκασε τον Ιτάνζ σε σπουδαία επέμβαση, αλλά η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Μπουμσόνγκ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το γκολ του Καραμάνου (1-2) από το παιδαριώδες λάθος του Μαρίνου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στα τρία λεπτά των καθυστερήσεων, όμως, δεν άλλαξε κάτι άλλο, που θα ήταν και άδικο από την εικόνα του παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα