«Αν μείνουμε ζωντανοί μέχρι τις αρχές Αυγούστου θα ορίσω δική μου διοίκηση»

Σε περίπτωση που μείνει ζωντανή η ομάδα και βρεθούν τα 3 εκατ. ευρώ που χρειάζεται ως τις αρχές Αυγούστου, μόνο τότε ο Θωμάς Μαύρος θα αναλάβει πρόεδρος της ΑΕΚ αλλιώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος θα επιστρέψει σπίτι του.

Ο παλαίμαχος παίκτης της Ένωσης με δηλώσεις του στο «aek365» ανέφερε μεταξύ άλλων τις προθέσεις του για το μέλλον, ενώ έκλεισε λέγοντας πως ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει όσο και όπως μπορεί.

Για τις προτροπές των μικρομετόχων να αναλάβει πρόεδρος και να βάλει δική του διοίκηση: «Δέχθηκα

προτροπές από τους μικρομετόχους, τις οποίες δέχομαι εδώ και καιρό και από τον απλό κόσμο. Μου μεταφέρεται η άποψη ότι αν μπω εγώ μπροστά, αν αναλάβω πρόεδρος και ορίσω δική μου διοίκηση, η συσπείρωση του κόσμου θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Αυτό που απάντησα εγώ και που έχω αποφασίσει είναι ότι αν καταφέρουμε να μείνουμε ζωντανοί μέχρι τις αρχές Αυγούστου, θα το κάνω. Θα ορίσω δική μου διοίκηση».

Για το ποσό που χρειάζεται η ΑΕΚ: «Εκτιμώ ότι χρειάζονται περίπου 3 εκατ. ευρώ. Μόνο για αυτό το διάστημα. Στη συνέχεια θα χρειαστούν ακόμη 8 με 10 εκατ. ευρώ για να βγάλουμε τη χρονιά χωρίς πρόβλημα. Αν βρούμε αυτά τα 3 εκατ. ευρώ μέχρι αρχές Αυγούστου, θα ορίσω δική μου διοίκηση. Αν όχι, δεν θα έχει νόημα να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια. Θα επιστρέψω σπίτι μου».

Για το πώς μπορούν να βρεθούν τα χρήματα: «Όλες οι πόρτες είναι κλειστές. Η ανταπόκριση που είχαν οι επιστολές που έστειλα ήταν μικρή. Από την πρώτη στιγμή το είπα ότι το μόνο που υπάρχει είναι ο κόσμος. Σε αυτόν στηρίχθηκα από την πρώτη στιγμή. Πρέπει να καταλάβει ότι ο αγώνας είναι ιερός. Η ΑΕΚ, αυτή η ομαδάρα, κινδυνεύει να πέσει στη Δ' εθνική. Είναι δυνατόν να αφήσουμε να συμβεί αυτό; Αν δεν υπήρχε αυτός ο κίνδυνος, το φάσμα της Δ' εθνικής, δεν θα έκανα τίποτα. Θα έμενα εκεί που ήμουν για 25 χρόνια. Όμως, μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο δεν μπορούσα να μη βοηθήσω. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει τι κρίνεται αυτό το διάστημα και να βοηθήσει όσο και όπως μπορεί».


Keywords
Τυχαία Θέματα