Αν ο Μπεργκ πήγαινε το Γενάρη στον Ολυμπιακό...

Όχι, δεν είναι τρελός ο Σουηδός λέω εγώ. Είναι ένας κανονικός σέντερ φορ περιοχής που τον έφερε ο Αναστασίου, αφού τον έπεισε να ρίξει τις απαιτήσεις στο συμβόλαιό του σε σχέση με τις απολαβές του στο Αμβούργο.

Είναι ο φορ που δεν είχε ο Ολυμπιακός (από τότε που τραυματίστηκε ο Μήτρογλου) και που αν υπήρχε στο ρόστερ του θα βρισκόταν ήδη στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν είναι λίγοι

αυτοί που μου είπαν μετά τον αποκλεισμό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να είχε χτυπήσει την πόρτα του Παναθηναϊκού για να πάρει τον Μπεργκ ως αντικαταστάτη του Μήτρογλου τον Γενάρη.

«Με 2-3 εκ ευρώ θα τον είχε κάνει δικό του και θα βοηθούσε και τον Παναθηναϊκό να αδειοδοτηθεί», μου ανέφεραν.

Φυσικά και σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα της δυτικής ή της κεντρικής Ευρώπης μια τέτοια μεταγραφή δεν θα ξένιζε ιδιαίτερα. Στην Ελλάδα όμως, μπορεί και να προκαλούσε εμφύλιο πόλεμο!

Στις τάξεις και των δύο ομάδων. Και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, τολμώ να πω ότι θα ήταν η ενδεδειγμένη κίνηση και για τους δύο. Και ο Ολυμπιακός θα συνέχιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Παναθηναϊκός, μετά το 1 εκ του Φιγκερόα, θα έβαζε κι άλλα χρήματα στο ταμείο του για να πάρει την άδεια να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη.

Έτσι κι αλλιώς με τη χρονιά που κάνει ο Μπεργκ είναι μάλλον απίθανο να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να τον διατηρήσει και του χρόνου στις τάξεις του.

Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο την αξία του Σουηδού και να πάρει χρήματα που θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια.

Άλλωστε το σκάουτινγκ του Νταμπίζα και του Αναστασίου δείχνει έως τώρα αξιόπιστο.

Πάντως, για ένα ακόμα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός και απειλήθηκε με απώλεια βαθμών από τον αξιόμαχο Απόλλωνα. Και πάλι σώθηκε όμως, από τον Μπεργκ.

Στην Κομοτηνή, ο Άρης είπε ουσιαστικά «αντίο» στη Σούπερ Λίγκα, αφού σε ένα ακόμα ματς προηγήθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη. Αυτή την πήρε ο Πανθρακικός, που ανέτρεψε το 0-1 και εξασφάλισε την παραμονή του.

«Μαθηματικές ελπίδες έχουμε, αλλά ουσιαστικές όχι», είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος, βάζοντας τα πράγματα στη σωστή τους βάση για τον Άρη, που οφείλει να δει σοβαρά την επόμενη μέρα.

Στο Αγρίνιο, ο Αστέρας πήρε σπουδαίο διπλό, αλλά η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο ήταν ο Παναιτωλικός που έχει δίκιο να φωνάζει για τη φάση του 90΄ όπου ο Σανκαρέ μαρκάρει αντικανονικά τον Μπόγιοβιτς.

Πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα