Ανακαλούν προϊόν για ξύλινες επιφάνειες

Σε προληπτική ανάκληση του προϊόντος Glo Coat για ξύλινες επιφάνειες προχώρησε η Henkel, καθώς κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου ποιότητας, εντοπίστηκε στην Αυστρία ότι μία ποσότητα των προϊόντων είναι πιθανό να εμπεριέχει μικροοργανισμούς που μπορεί να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία ορισμένων ατόμων με ασθενές ή βεβαρημένο ανοσοποιητικό σύστημα σε περίπτωση που το προϊόν έρθει σε επαφή με ανοιχτή πληγή, τα μάτια, τα αυτιά ή το στόμα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, αν και το συγκεκριμένο

προϊόν σταμάτησε να διατίθεται στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2012, η άμεση αυτή ανάκληση γίνεται αποκλειστικά για προληπτικούς λόγους για προφύλαξη από την εξαιρετικά απίθανη περίπτωση μόλυνσης.

Οι συσκευασίες του Glo Coat για ξύλινες επιφάνειες στα καταστήματα θα αποσυρθούν άμεσα από τα ράφια και δε θα πωλούνται από εδώ και στο εξής.

Οι καταναλωτές που διαθέτουν συσκευασίες του Glo Coat για ξύλινες επιφάνειες παρακαλούνται να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν, να κλείσουν το μπουκάλι καλά και να το αποθηκεύσουν σε ασφαλές μέρος. Στη συνέχεια, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν χωρίς χρέωση με την τηλεφωνική γραμμή 800 11 70 800, η οποία θα βρίσκεται στη διάθεσή τους καθημερινά από τις 8.00 π.μ. έως τις 10.00 μ.μ. ή να χρησιμοποιήσουν τη Φόρμα Επικοινωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.henkel.gr/glocoat. Εκεί, θα λάβουν επιπλέον ενημέρωση, συμπεριλαμβανομένου και του πως θα επιστρέψουν το προϊόν. Σε περίπτωση που οι καταναλωτές αντιμετωπίσουν τυχόν συμπτώματα μετά την επαφή του προϊόντος με τα μάτια, το στόμα, τα αυτιά ή το δέρμα τους, πρέπει να επικοινωνήσουν με το γιατρό τους.

Όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Glo Coat δεν επηρεάζονται από αυτήν την ανάκληση.

Keywords
Τυχαία Θέματα