Ανακοινώνονται οι Εκλογικές Επιτροπές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Τις συνθέσεις των Εκλογικών Επιτροπών αναμένεται να ανακοινώσουν μέσα στο επόμενο 24ωρο τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η Νέα Δημοκρατία. Το ΠΑΣΟΚ πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα μέλη της Εθνικής Εκλογικής Επιτροπής σήμερα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η λίστα της ΝΔ

θα ανακοινωθεί τo αργότερο μέχρι αύριο, Πέμπτη.

Στην Εθνική Εκλογική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, θα συμμετέχουν όλα τα κορυφαία στελέχη, ενώ παράλληλα θα επιδιωχθεί και η συμμετοχή ίσου αριθμού στελεχών της Νεολαίας από τον χώρο των Ινστιτούτων, του Εθνικού Συμβουλίου, της Βουλής και των δικτύων.

Όσον αφορά στη Νέα Δημοκρατία, πληροφορίες του real.gr αναφέρουν πως στην Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ θα συμμετέχει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Εκτός από τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στην Επιτροπή αναμένεται να συμμετέχουν ο γραμματέας ΚΕ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο γραμματέας οργανωτικού Κώστας Ζωντανός και οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαράς Χρύσανθος Λαζαρίδης, Γιάννης Μιχελάκης και Γ. Μουρούτης.

Πηγή: news.in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα