Ανατροπή και νίκη για τον Άρη κόντρα στη Βέροια

Παιχνίδι για γερά νεύρα πραγματοποιήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη να φτάνει τελικά στη νίκη με σκορ 2-1 επί της Βέροιας. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και σημαδεύτηκε από την ανατροπή του σκορ και τα πολλά νεύρα που είχαν ως αποτέλεσμα τρεις αποβολές παικτών.

Η Βέροια προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια: μόλις στο 2ο λεπτό του ματς ο Ολαίτάν δημιούργησε ρήγμα από τα αριστερά, γύρισε στο σημείο

του πέναλτι και ο Καλτσάς νίκησε τον Βελλίδη.

Στο 44′ η ομάδα της Βέροιας έμεινε με δέκα παίκτες, γεγονός που βοήθησε τον Άρη να ισοφαρίσει στο 56′: ο Γκέσιος έκανε την κεφαλιά και ο Αγκάνθο έβαλε όσο χρειαζόταν το πόδι του για να κάνει το 1-1. Στο 60′ ο Σνάουτσνερ έριξε αγκωνιά στα πλευρά του Γιαννιώτα και ο Κουκουλάκης του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 9 παίκτες. Ως αποτέλεσμα, ο Άρης πέτυχε δεύτερο γκολ όταν ο Γκέσιος με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 80′ έμεινε με δέκα παίκτες ο Άρης όταν ο Καζναφέρης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Νίκος Πασσιαλής): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας (64′ Καπετάνος), Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Πουλίδο (31′ Παντίδος), Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς (27′ Γκέσιος), Πράτα Κοέλιο

Βέροια (Νίκος Καρύδας): Λόπεζ, Καλί, Μπαργκάν, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καλτσάς (66′ Τομάς), Καφές (75′ Παυλίδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ιωάννου (46′ Ζε Βιτορ), Ολαϊτάν.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα