Αναβάλλεται οριστικά η 23η αγωνιστική

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα Απόστολος Παπουτσάκης ξεκαθάρισε ότι «είναι οριστική η αναβολή της 23ης αγωνιστικής», τονίζοντας παράλληλα ότι «δεν υπάρχει κόντρα με την Πολιτεία και τον ΟΠΑΠ».

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα και του Εργοτέλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΝοvaΣΠΟΡ Fm 94,6, ανέφερε συν τοις άλλοις πως «δεν ειδοποιήθηκε επίσημα από τον Παναθηναϊκό για την αντίδραση της ΠΑΕ», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων αλλά και για το ματς που εκκρεμεί ανάμεσα

στην ΑΕΚ και τον ΟΦΗ.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Παπουτσάκη:

Για την αναβολή της αγωνιστικής: «Αυτό είναι οριστικό. Έχουμε ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και δεν αλλάζει κάτι. Επί 13 παρευρισκόμενων στο ΔΣ που έγινε, η απόφαση ήταν ομόφωνη».

Για τη σχέση με τον ΟΠΑΠ και την Πολιτεία: «Καμία σχέση δεν έχει ο ΟΠΑΠ και τα χρήματα, η διαφορά είναι για το άρθρο 19. Δεν υπάρχει καμία κόντρα, είμαστε μεν στενοχωρημένοι, όμως, δεν υπάρχει καμία κόντρα με την Πολιτεία και τον ΟΠΑΠ. Αναφερθήκαμε σε αυτά τα ζητήματα, λόγω πικρίας, όχι γιατί θέλουμε να έχουμε κόντρα. Ο ΟΠΑΠ μας έχει δώσει τώρα μια προσφορά, θα τη συζητήσουμε αύριο και θα δούμε. Το άρθρο 5 πρέπει να φύγει, είναι αυτό που αφορά την ΕΕΑ. Εγώ θεωρώ πως δεν θα μας οδηγήσει σε καμία κόντρα με την Πολιτεία, όλα θα πάνε καλά».

Για την αντίδραση των «πράσινων»: «Εγώ επίσημα σαν Λίγκα δεν είχα καμία ειδοποίηση από τον Παναθηναϊκό ότι αντιδρά. Μπορεί να συζητήθηκε κάτι και με τον κ. Κόντη από τη Θεσσαλονίκη, του Άρη, όμως τι είπαν μεταξύ τους δεν το γνωρίζω. Ο κ. Κόντης λέει κάτι, ο κ. Γόντικας λέει κάτι άλλο, αλλά εμένα με προβληματίζει το τηλέφωνο που έγινε πριν το ΔΣ. Γιατί έγινε χωρίς να ξέρει τίποτα ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου. Όταν ο κ. Γόντικας λέει όχι και λέει πως είπα αυτό στον κ. Κόντη, τι δείχνει αυτό; Πριν το ΔΣ να γνωρίζουν το θέμα και να κάνουν συζητήσεις; Διαβουλεύσεις γίνονται πριν το ΔΣ χωρίς να γνωρίζουμε το γιατί; Το θέμα της αναβολής το έθεσε μετά ο κ. Κόντης στο ΔΣ της Λίγκας».

Για το ματς ΑΕΚΟΦΗ: «Από τη στιγμή που ο κ. Μπιτσαξής είχε τις αναφορές της αστυνομίας ότι θα γίνουν επεισόδια, πολύ καλά έκανε. Πριν πέντε μέρες άλλωστε, καιγόταν όλη η Αθήνα».

Για την οικονομική κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι ανησυχητικό και το θέμα είναι γενικό, σε όλη την Ελλάδα και σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Στο ποδόσφαιρο μάλιστα επειδή υπάρχει επικοινωνία με τα ΜΜΕ, φαίνεται το πρόβλημα. Αν δείτε την κατάσταση και έξω από το ποδόσφαιρο, θα δείτε πόσες Ανώνυμες Εταιρείες έχουν κλείσει. Το πρόβλημα είναι μεγάλο κι είναι γενικό. Υπάρχει κρίση. Πρέπει όλοι μαζί να την καταλάβουμε και να μην… πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε. Ότι δεν είμαστε σε καλή θέση, δεν είμαστε. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, πρέπει να προσπαθήσουμε να τα λύσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα