Αναζήτηση βιώσιμων λύσεων από Μώραλη για τα χρέη του Δήμου Πειραιά

Προτεραιότητα αποτελεί για τη νέα δημοτική αρχή του Πειραιά η αντιμετώπιση του χρέους του Δήμου το οποίο έχει φτάσει α 130 εκατομμύρια ευρώ και στο πλαίσιο αυτό ο νέος δήμαρχος Γιάννης Μώραλης αναζητά βιώσιμες λύσεις.

Για το λόγο αυτό, αλλά και με άλλα θέματα που απασχολούν τον δήμο του μεγάλου λιμανιού της χώρας μας, ο κ. Μώραλης θα συναντάται σήμερα με τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο, ενώ την Τετάρτη συναντήθηκε με τον Πρόεδρο

του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Αλέξανδρο Κρητικό και τον Αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Μήτρεντσε.

Ο Δήμος Πειραιά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υποβάλλει επίσημα συγκεκριμένη πρόταση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Μετά τη συνάντηση ο κ. Μώραλης δήλωσε: «Σκοπός της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να υπάρξει μια βιώσιμη λύση για τα χρέη του παρελθόντος, που αποτελούν μεγάλο βάρος για το Δήμο Πειραιά και τους δημότες. Όλες οι προσπάθειές μας έχουν ως κύριο στόχο την οικονομική εξυγίανση και τη διασφάλιση της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου Πειραιά».

Τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Πειραιά είχε συνάντηση για τα οικονομικά του Δήμου και με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταικούρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα