ΑΝΕΛ: Ύβρεις και προσβολές από τον κ. Μεϊμαράκη σε ύφος «ντε λα μαγκέν»

Συνεχίζεται η σφοδρή κόντρα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που φάνηκε και στο χθεσινό ντιμπέιτ μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του κ. Μεϊμαράκη.

«Όπως φάνηκε στο χθεσινό ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, ο κ. Μεϊμαράκης δεν είχε να απαντήσει τίποτα στις αποκαλύψεις του κ. Πάνου Καμμένου για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των υποβρυχίων με βάση τις αναφορές

έξι εισαγγελέων», δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Σύμφωνα με την ίδια, «ο πρόεδρος της Ν.Δ. ήταν πανικόβλητος και για αυτό κατέφυγε σε ύβρεις και ανεπίτρεπτους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο γνωστό ύφος «ντε λα μαγκέν»». «Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του θα κρίνει και το ύφος και το ήθος του κ. Μεϊμαράκη», κατέληξε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ανοίγοντας τη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ, τόνισε πως «εφόσον ο λαός θελήσει, είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε την έντιμη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ». Δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει και τα αρνητικά σημεία στη συμφωνία, όπως ο ΕΝΦΙΑ, αλλά και η επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση και υποστήριξε ότι «οι ΑΝΕΛ θα παλέψουν για την αλλαγή τους».

«Η επιλογή είναι μία: Είτε θα γυρίσουμε σελίδα για να μπει η χώρα στην ανάπτυξη, είτε θα γυρίσουμε πίσω όπου καιροφυλακτούν οι δεινόσαυροι», τόνισε εμφατικά, δίνοντας το δίλημμα των εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα