Ανοίγουν διάλογο με το νεκρό φίλο τους μέσω e-mail

Όταν ο 32χρονος Τζακ Φροζ έχανε τη ζωή του από καρδιακή αρρυθμία, οι φίλοι και οι συγγενείς του πίστευαν ότι ήταν η τελευταία φορά που τον άκουγαν. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό συμβαίνει κάτι το εντελώς ανεξήγητο, καθώς λαμβάνουν e-mail από την ηλεκτρονική διεύθυνση του αποθανόντος! Η ίδια η οικογένεια αναφέρει, ότι δε γνώριζε κανένας τον κωδικό πρόσβασης του, ενώ τους φαίνεται απίθανο να κρύβονται χάκερς πίσω από όλο αυτό.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι, ότι τα μηνύματα στο email

αναφέρονται σε θέματα που μόνο ο Τζάκ ήξερε, όπως το μήνυμα που έστειλε στο φίλο του Τζό Χαρτ. Ο Τζακ μεταξύ αστείου και σοβαρού διέταζε τον Τζο να καθαρίσει τη σοφίτα, πράγμα που μόνο εκείνος του έλεγε συχνά, καθώς τον πείραζε η ακαταστασία που επικρατούσε στο χώρο του.

Παραλήπτης email έγινε και ο ξάδερφος του αποθανόντος, στο οποίο γινόταν λόγος για το ατύχημα στον αστράγαλο του, κάτι που όμως έπαθε μετά το θάνατο του Τζακ.

Αν και ακόμα κανείς δε μπορεί να εξηγήσει το πώς στάλθηκαν αυτά τα email, οι συγγενείς τα εκλαμβάνουν ως δώρο, ενώ πολλοί είναι αυτοί που ανοίγουν και διάλογο μαζί του περιμένοντας εναγωνίως απάντηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα