Αντιθέσεις στο ΔΣ

Η ένταση στα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ ΑΕΚ από δώ και πέρα θα πρέπει μάλλον να θεωρείται δεδομένη μετά τις αλλαγές που έγιναν στη σύνθεση του κι αυτό φάνηκε από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση του. Το δ.σ. συγκροτήθηκε σε σώμα με πρόεδρο και πάλι τον Ανδρέα Δημητρέλο αλλά οι ειδήσεις οι πραγματικές πρόεκυψαν από τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στον πρόεδρο της ΑΕΚ και τα νέα

μέλη.

Ο Αντώνης Ηλιόπουλος ζήτησε από τον κ. Δημητρέλο να φέρει πλέον σε επαφή τον Δημήτρη Βιντιάδη με το σύνολο των μελών του "κιτρινόμαυρου" διοικητικού συμβουλίου ώστε "να αποδείξει την οικονομική του δυνατότητα κι αν έχει εκατομμύρια ευρώ που αναμένεται να βάλει στην περίπτωση που αναλάβει".

"Εγώ έχω δει αποδεικτικό των 9 εκατομμυρίων που θα βάλει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν αν συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου" απάντησε ο Δημητρέλος που τόνισε ότι δεν ξέρει αν ο Βιντιάδης έχει διάθεση να δείξει το συγκεκριμένο έγγραφο σε άλλους. "Ο Βιντιάδης πρέπει να σταματήσει να μιλάει μόνο με σένα" είπαν μετά στον πρόεδρο της ΑΕΚ ο οποίος απάντησε ότι θα του το μεταφέρει. Η αντιπαράθεση δεν τελείωσε εκεί αφού ζητήθηκαν από τον κ. Δημητρέλο όλα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν την ταμειακή ρευστότητα, τα ισοζύγια πληρωμών και τα συμβόλαια των παικτών, ώστε να ελεγχθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα