Αντώνης Σαμαράς: «Η Ελλάδα σηκώνει τα μανίκια»

«Η Ελλάδα σηκώνει τα μανίκια» δήλωσε ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού και εξέφρασε την πεποίθηση η πολυπόθητη ανάκαμψη δεν είναι μακριά και τελικά «η Ελλάδα της ανάκαμψης θα νικήσει».

Οι τρεις πολιτικοί, συνοδευόμενοι από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη

και τον αναπληρωτή υπουργό Σταύρο Καλογιάννη, επισκέφθηκαν τρία σημεία του έργου:

«Οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο. Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ήδη ότι σηκώνει κεφάλι. Η επανεκκίνηση της οικονομίας είναι εδώ, το βλέπουμε. Αυτοί οι αυτοκινητόδρομοι θα δώσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Η Πατρίδα μας γυρίζει σελίδα. Πιστεύω, πραγματικά, ότι η ανάκαμψη δεν είναι μακριά και τελικά η Ελλάδα της ανάπτυξης θα νικήσει», τόνισε στη δήλωσή του ο Πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο επικεφαλής μηχανικός της Ολυμπίας Οδού, μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί περίπου το 30% των εργασιών. Όπως είπε, τα έργα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2015, ενώ όσον αφορά τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην πορεία του έργου, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα αρχαιολογικά ευρήματα, κυρίως στην περιοχή της Κορινθίας. Στα εργοτάξια εκτιμάται ότι θα απασχοληθούν περίπου 25.000 άτομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα