Απειλές για τη ζωή του δέχτηκε ο Γ.Μανιάτης

Δύο απειλητικά τηλεφωνήματα για τη ζωή του ανέφερε ότι δέχτηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε χθες (Παρασκεή )στη Βουλή με βουλευτές της Χρυσής Αυγής, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5.

Όπως δήλωσε, άγνωστοι τηλεφώνησαν με απόκρυψη στο πολιτικό του γραφείο και απείλησαν για τη ζωή του.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια για το περιστατικό.

Χθες (Παρασκευή), εκτός ελέγχου βγήκε η συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής μετά το πρωτοφανές επεισόδιο ανταλλαγής σκληρών εκφράσεων μεταξύ βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μανιάτη.

Ο κ. Μανιάτης απαντώντας από το βήμα της Βουλής στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, που προηγούμενως είχε αποκαλέσει τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου Ελληνα κατά 25%, είπε:

«Είναι ανάξια σχολιασμού η εκτόξευση φασιστικών και λεκτικών σκουπιδιών. Ο οχετός ύβρεων και οι συμπεριφορές τύπου καρφίτσας και ταγμάτων ασφαλείας αποτελούν τη δράση της Χρυσής Αυγής στη Βουλή». Και κατέληξε: «Η Δημοκρατία θα νικήσει».

Η απάντηση αυτή προκάλεσε τις έξαλλες αντιδράσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που σηκώθηκαν όρθιοι φωνάζοντας: «Κλέφτες, λωποδύτες. Επί 20 χρόνια κλέβετε την Ελλάδα. Θα λογοδοτήσετε»

Στη συνέχεια, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής βγήκαν σύσσωμοι από την αίθουσα για να πάνε στα γραφεία τους συνεχίζοντας να φωνάζουν: «Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες», ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της, Χρήστος Παππάς, φώναζε: «Προκαλώ τον Μανιάτη να πάμε μαζί στην Αργολίδα. Αυτός θα τρώει πορτοκάλια και εγώ χειροκροτήματα. Είναι κλέφτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα