Απειλούσαν διαρκώς τη ζωή της W. Houston

Αρχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι η Whitney Houston λάμβανε απειλές για τη ζωή της έδωσε στη δημοσιότητα το FBI. Οι συνολικά 128 σελίδες των επιστολών δείχνουν ότι αρκετοί «θαυμαστές» προσπαθούσαν να φοβίσουν την τραγουδίστρια, ενώ ένας εξ αυτών επιχειρούσε διαρκώς να τραβήξει την προσοχή της.

Τα αρχεία του FBI, τα οποία αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας, αφορούν την περίοδο 1988 –

1999, τότε δηλαδή που η αδικοχαμένη φωνή της soul βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της. Στα αρχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα περιλαμβάνονται και ερωτικές επιστολές που είχαν σταλεί στην τραγουδίστρια από έναν άνδρα από το Βερμόντ, ο οποίος έγραφε ότι «μπορεί να βλάψει κάποιον με κάποια τρελή ιδέα του».

Το FBI προχώρησε σε ανάκρισή του, αλλά αποφάνθηκε ότι δεν παραβίαζε κανένα νόμο, γιατί αυτό που είπε ήταν ότι μπορεί να βλάψει την φήμη της Χιούστον με το να δηλώσει δημόσια τον έρωτά του για εκείνη.

Επίσης, μετά τον γάμο της τραγουδίστριας το 1992, το FBI ανέλαβε τη διερεύνηση της απόπειρας εκβίασης προς την τραγουδίστρια από άγνωστο που της ζητούσε 250.000 δολάρια, διαφορετικά θα δημοσιοποιούσε πληροφορίες για την προσωπική της ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα